شناسهٔ خبر: 23064861 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

تمام صنوف به شهرک صنعتی خورموج منتقل می‌شوند

معاون برنامه‌ریزی و عمرانی فرماندار دشتی گفت: با توجه به تامین زیرساخت‌های لازم در شهرک صنعتی خورموج تمامی صنوف تولیدی، خدماتی و توزیعی اعم از آلاینده و غیر آلاینده به این شهرک منتقل می‌شوند.

صاحب‌خبر -

تمام صنوف به شهرک صنعتی خورموج منتقل می‌شوندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، حمید بردستانی در دومین نشست ساماندهی صنوف آلاینده بیان کرد: تمام زیرساخت های لازم  مانند آب، برق و گاز در شهرک صنعتی خورموج فراهم شده است و به تدریج تمامی صنوف به این شهرک منتقل خواهند شد.

وی با بیان اینکه  شهرک صنعتی خورموج در نقطه ای مناسب به لحاظ دسترسی قرار دارد و امکانات مناسبی نیز برای فعالیت صنایع در آن فراهم شده است تصریح کرد: صنوف در صورت انتقال می‌توانند از تسهیلاتی که به همین منظور در نظر گرفته شده استفاده کنند.

معاون فرماندار دشتی افزود: هر متر مربع زمین در شهرک صنعتی در حال حاضر حدود 30 هزار تومان است که در صورت خرید نقدی شرکت شهرک های صنعتی ۱۸ تا ۲۲ درصد به متقاضیان تخفیف می دهد.

بردستانی ابراز امیداری کرد با استقبال صنوف از این طرح شاهد رونق فعالیت در شهرک صنعتی خورموج و رفع معضلات قرارگیری برخی از صنوف در سطح شهر باشیم.