رضا زینلی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زاهدان گفت: در پی قتل مرد میانسالی در مرداد ماه سال 92 در شهرستان زاهدان که با استفاده از اسلحه کلاش به قتل رسیده بود و قاتل یا قاتلان احتمالی از صحنه جرم فرار کرده بودند، دستگیری قاتل در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پلیس آگاهی این فرماندهی در اجرای نیابت قضائی با انجام یکسری تحقیقات پلیسی و انجام کار فنی و اطلاع از ورود قاتل به کشور، موفق شدند محل اختفای قاتل را در منزلی در حاشیه شهر سراوان شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه به فرار چهار ساله وی پایان دهند.
زینلی تصریح کرد: ماموران در بازرسی از منزل این مجرم یک قبضه اسلحه گرینوف، یک قبضه سلاح کلاش و یک قبضه کلت کمری به همراه مهمات مربوطه کشف کردند.
این مقام انتظامی با اشاره به اینکه در تحقیقات تخصصی کارآگاهان علت قتل اختلافات مالی اعلام شده است، تصریح کرد: متهم پس از تشکیل پرونده مقدماتی به منظور سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد.
انتهای پیام/خ/2346
∎