شناسهٔ خبر: 23062635 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

یک عضو شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد:

لزوم تعیین تکلیف مطالعات موضوعی در حوزه شهرسازی تهران

عضو شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش با اشاره به گستردگی و حجم زیاد مطالعات موضوعی در حوزه شهرسازی بر لزوم تعیین تکلیف این مطالعات در شهر تهران تاکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، آرش حسینی میلانی در سی‌امین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران، گفت: کمیسیون محیط زیست، سلامت و خدمات شهری این آمادگی را دارد که برای تعامل با کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران اقدامات موثری را انجام دهد. بسیاری از موضوعات را در این کمیسیون پیگیری و شاخص‌های توسعه پایدار را در حوزه شهرسازی می‌توان با تعامل میان دو کمیسیون محیط زیست و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران به روشنی مشخص کرد.

وی افزود: در حوزه فضای سبز با عقب ماندگی جدی روبرو هستیم که باید کمیسیون شهرسازی شورا سیاست‌های خود را در این موضوع به روشنی مشخص کند و در مرحله بعد با تعامل کمیسیون محیط زیست نسبت به رفع این مشکل اقدام کرد.

به گزارش ایسنا، در ادامه این جلسه مجید فراهانی یکی دیگر از اعضای شورای اسلامی شهر تهران به استفاده از سرمایه گذاران داخلی و خارجی با هدف نوسازی بافت‌های فرسوده و تاریخی شهر تهران اشاره کرد و افزود: باید از ظرفیت‌های موجود به نحو احسن برای نوسازی بافت‌های فرسوده و تاریخی شهر تهران بهره گرفت. بی تردید مشخص شدن حریم شهر تهران و مشکلاتی که برای شهروندان در مناطق مرزی این شهر وجود دارد باید مرتفع شود. در حال حاضر شاهد اختلاف شهرک‌ها در سطح شهر تهران هستیم که امیدواریم این موضوع توسط وزارت کشور و شهرداری تهران تعیین تکلیف شود.

وی ادامه داد: متاسفانه به دلایل مختلف شهروندان در بحث جمع‌آوری زباله‌ها و موضوعات خدمات شهری در شهرک‌های اطراف تهران همانند رفت و روب مشکلات زیادی دارند که باید نسبت به آنها اقدام موثری انجام شود.

وی تاکید کرد: هفته گذشته در جلسه‌ای که با استاندار تهران برگزار شد این موضوع مطرح شد و مقرر شد کارگروه ویژه‌ای با حضور نماینده شهرداری تهران، استانداری و شورای اسلامی شهر تهران تشکیل و نسبت به پیگیری این موارد اقدام شود و امیدواریم تکلیف این شهرک‌ها در پنجمین دوره شورای اسلامی شهر تهران مشخص شود.

به گزارش ایسنا، در ادامه محمود میرلوحی نیز با اشاره به اینکه شهر تهران دارای 4300 هکتار بافت فرسوده است، افزود: امیدواریم بتوانیم از این بافت‌های فرسوده شهرکی همانند شهرک اکباتان بسازیم.

وی ادامه داد: امروز باغات تهران به سمت و سوی دیگری سوق پیدا کردند. در حالیکه باید آنها را به سمت ایجاد تفرجگاه پیش می‌بردیم. مالکین باغ‌ها نیز اگر طرح‌های خوبی ارائه شود قطعا برای اجرای طرح‌ها تعامل موثری را در پیش خواهند گرفت.

وی تاکید کرد:‌ در حال حاضر شهر تهران 2200 اثر تاریخی دارد که هر یک از آنها سرمایه گردشگری تفریحی برای شهر تهران است که می‌توانیم در راستای برندسازی برای تهران در حوزه زندگی و گردشگری از آنها بهره بگیریم.

انتهای پیام