به گزارش خبرنگار پانا ازشهرستانهای تهران، محمدرضا بهمنش افزود : ایجاد فضای سرمایه گذاری در بحث پژوهش و پشتیبانی و عمیق کردن پژوهش در لایه های مختلف مسئله ای است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با تأکید بر لزوم بازیابی پژوهش در نظام آموزشی بیان داشت : اگر پژوهش در آموزش و پرورش نهادینه شود ، حس کنجکاوی و اشتیاق به تحصیل در دانش آموزان تقویت و استعدادهای بالقوه آنان فعلیت خواهد یافت ، چرا که به فرموده امام علی (ع) ، آموزش در کودکی همچون نقش بر سنگ ماندگار است.
بهمنش بر نقش خانواده در این مقوله نیز اشاره کرده و گفت : والدین با تشویق و هم فکری در انجام امور علمی می توانند در توسعه فرهنگی و پژوهشی دانش آموزان نقش به سزایی داشته باشند.
شایان ذکر است پس از تجلیل از پژوهشگران برتر شهرستان قدس از نمایشگاهی که به همین مناسبت برپا شده بود ، بازدید شد.
/ خبرنگار : نقی روح نواز /