شناسهٔ خبر: 23062008 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

فرماندار قدس:

توسعه پایدار و کیفی شهر مستلزم مشارکت مردم است

فرماندار شهرستان قدس با بیان این‌که توسعه پایدار و کیفی شهر مستلزم مشارکت مردم است، گفت: در شهرستان قدس موسسه «همپا» نه تنها در شهر بلکه در کشور حرکت خوبی در راستای مددکاری اجتماعی و آسیب‌های اجتماعی انجام داده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به‌نقل از پایگاه خبری تحلیلی قدس خبر، سید مهدی محمدی ، فرماندار شهرستان قدس در نخستین کنگره بین‌المللی 60 سال مددکاری اجتماعی ایران که عصر امروز در سالن جلسات فرمانداری با حضور دبیر انجمن فدراسیون های کشورهای اروپایی و آسیایی برگزار شد، اظهار داشت: ما مردمی هستیم مهمانواز و این آموزه های دینی ما و سنت ها به ما این تربیت را داده است که بتوانیم با مهمان هایمان به زیبایی پذیرایی کنیم.

وی در این کنگره با بیان اینکه ایران اسلامی در زمینه مددکاری اجتماعی در حال توسعه است، بیان کرد: همه کشور ها در صدد این هستند که با توسعه ای که مدنظر هست مخصوصاً سازمان ملل در یک توسعه پایدار پیگیری می کند ناعل شوند.

فرماندار شهرستان قدس افزود: کشور ما هم مستثنا از این موضوعات نیست و کارهای خوبی در این حوزه انجام گرفته و در طول 20 سال گذشته نهادهای مدنی ما در کشور پا گرفته اند و نظام حاکمیت و دولت به‌دنبال جلب مشارکت مردمی است و اعتماد اجتماعی که انجمن مددکاری در دنیا پیگیر آن هستند را ما در کشورمان به نوعی شاهد آن هستیم.

محمدی گفت: طبیعتاً تغییرات پر شتاب جهانی و دوره ای گذرا از سنت به مدرنیته تعارضاتی را در جامعه ایجاد می کند و کشور ما هم به‌عنوان کشور در حال توسعه جدای از کشورهای در حال توسعه دیگر نیست و نه تنها کشور ما بلکه در کشورهای در حال توسعه دیگر هم شاید پررنگ‌تر باشد.

وی خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم تا ضعف‌های هنجاری یا تعارضات هنجاری که در نهادهای حاکمیتی و نهادهای مدنی وجود دارد تعدیل و تطلیف کنیم و امروز فکر می کنم در بحث امداد اجتماعی در کشور حرکت های صورت گرفته است.

فرماندار قدس با اشاره به نقش بهزیستی در مقابله با آسیب های اجتماعی افزود: یک اراده جمعی و ملی مخصوصاً در نهاد های حاکمیتی در کشور ایجاد شده است که بتوانیم با آسیب‌های اجتماعی مقابله بکنیم و قطعاً سازمان بهزیستی کشور به‌عنوان متولی مبارزه با آسیب‌های اجتماعی بصورت ساختاری و توانمندی ویژه در این حوزه فعالیت می‌کند و در این حوزه نهادهای مدنی مانند انجمن‌های مددکاری و در شهرقدس موسسه «همپا» نه تنها در شهر بلکه در کشور حرکت خوبی در این راستا انجام دادند.

محمدی در خصوص عملکرد فرمانداری قدس در جهت بهرمندی از مشارکت مردمی گفت: فرمانداری قدس به‌عنوان یک نهاد حاکمیتی و نماینده دولت نسبت به نگاهی که رئیس جمهوری اسلامی ایران به مشارکت مردمی و توجه به نهادهای مدنی دارد و ما در اجرای سیاست‌های که از سوی دولت در این خصوص ارائه می شود در یکسال گذشته حرکت خوبی در شهرستان انجام داده ایم و یکی از کارهای انجام شده در راستای بهره‌مندی از مشارکت مردمی استفاده از ظرفیت نخبگان، فرهیختگان و پژوهشگران در خصوص اصلاح آسیب‌های اجتماعی با عنوان مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی در شهرستان راه‌اندازی شده است و در حال حاضر 120 نفر از نخبگان کشوری در ذیل کمیته‌های این کارگروه در عرصه‌های مختلف در حال فعالیت هستند.

انتهای پیام/