به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ نیروهای سوری و مقاومت در ادامه عملیات خود در جنوب غرب استان دمشق موفق شدند، در ادامه عملیات خود از محور مزرعه《بیت جن》، بعد از درگیری شدید با تروریست های جبهه النصره، چند ارتفاع مشرف بر مناطق را آزاد کنند.
نیروهای جبهه مقاومت در محور شرقی مزرعه بیت جن توانستند ابتدا ارتفاع《البیضا》را آزاد کردند و سپس به طرف مجتمع های《النجار》 پیشروی کردند.
سپس نیروها توانستند با حمله گسترده خود علیه تروریست ها، مجتمع های النجار را نیز به طور کامل پاکسازی کنند و ده ها تن از آن ها را به هلاکت برسانند.
از محور شمالی مزرعه بیت جن خبر می رسد، نیروهای سوری با کمک مقاومت فلسطینی توانستند در یک حمله غافلگیرانه، ارتفاع《المقتول غربی》 را آزاد کنند و تروریست ها را به سمت مزرعه فراری دهند.
ارتفاع راهبردی المقتول غربی بر بخش شمالی مزرعه بیت جن، اشراف کامل دارد و تحرک تروریست ها در منطقه به راحتی توسط مقاومت رصد می شود.
منابع میدانی اعلام کردند: نیروهای مقاومت در حال حاضر تنها یک کیلومتر با مزرعه بیت جن فاصله دارند و در صورت آزادسازی این مزرعه، کار تروریست ها در منطقه تمام خواهد شد.