به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی طاهریان در گفتگو با کاشمربصیر اظهار داشت: شعار سال جاری اداره آموزش و پرورش کاشمر «برنامهمحوری، خلاقیت، اخلاقمداری و عدالت آموزشی» است.
وی ادامه داد: ما برنامهمحوری را برای جلوگیری از هدر شدن زمان و فرصتسوزی در مدارس مطرح کردیم و از مدارس خواستیم برای خود برنامهای تدوین کرده و اولویتهای خود را تعیین کنند تا حداقل خود مدیر مدرسه بداند امسال چه اولویتهای کاری دارد و لذا از مدیران مدارس خواستیم بین سه تا شش اولویت را برای خود تعیین کرده و بر اساس آن عمل کنند.
رییس اداره آموزش و پرورش کاشمر همچنین با اشاره به فعالیتهای مختلف اداره آموزش و پرورش کاشمر تأکید کرد: از شهریورماه امسال با کمک نیروهای اداره آموزش و پرورش کاشمر اقدامات خوبی در حوزههای مختلف عمرانی، آموزشی و نیز ساماندهی نیروی انسانی انجام شده است.
طاهریان گفت: از جمله فعالیتهایی که جامعه نیز انتظار بیشتری دارد در حوزه فعالیتهای عمرانی است که در این راستا سعی کردهایم از توان خیرین مدرسهساز کشوری و نیز شهرستانی کمک بگیریم و لذا به همین منظور طی دو ماه گذشته شاهد حضور حداقل سه گروه خیری بزرگ در کاشمر بودهایم.
وی خاطرنشان کرد: حضور خیّر ارجمند، آقای عظیمزاده که از تجار بزرگ فرش کشور است در شهرستان کاشمر حداقل 2 میلیارد تومان آورده برای شهرستان داشت و علاوه بر آن هر دو طیف جامعه یاوری تهران در کاشمر حضور یافتند و بر اساس تفاهمنامههای اولیه پیشبینی میکنیم که آورده سفر این خیرین به کاشمر حداقل در حدود 3 میلیارد و 500 میلیون تومان باشد.
رییس اداره آموزش و پرورش کاشمر گفت: در کنار خیرین کشوری از ظرفیت بسیار خوب خیرین ملی نیز در حوزههای مختلف همچون تعمیر و آسفالت مدارس، ساخت نمازخانه و... بهره بردهایم.
وی با اشاره به اهمیت مقوله آموزش در فعالیتهای آموزش و پرورش تصریح کرد: مهمترین ویترین آموزش و پرورش، کنکور است و لذا برنامهریزیهای متعددی برای بهبود نتایج دانشآموزان کاشمر در بحث کنکور صورت گرفته ضمن اینکه مقوله افزایش کیفیت آموزش هم مد نظر بوده است که در این راستا مهمترین اقدام، ایجاد قرائتخانهها بوده که امسال نیز توسعه یافته است.
طاهریان ادامه داد: امسال و همزمان با بازگشایی مدارس، تعداد جدیدی از قرائتخانهها در مدارس افتتاح شد و روز به روز در تلاش هستیم تا بر غنای این قرائتخانهها بیفزاییم.
رییس اداره آموزش و پرورش کاشمر به موضوع ساماندهی نیروی انسانی اشاره کرد و اظهار داشت: در سال تحصیلی جاری با چالشهای نسبتاَ مهمی در زمینه نیروی انسانی مواجه بودیم به گونهای که حدود 100 نفر از نیروهای متوسطه کاشمر به ابتدایی رفتند.
وی افزود: به دلیل اجرای نظام آموزشی 3-3-6 ناچار به استفاده از نیروهای مقطع متوسطه در ابتدایی هستیم چرا که در متوسطه اول و دوم با مازاد نیرو و در مقطع ابتدایی با توجه به افزوده شدن پایه ششم با کمبود نیرو مواجه هستیم و لذا ناجار به هدایت و ساماندهی نیروی انسانی هستیم.
رییس اداره آموزش و پرورش کاشمر تصریح کرد: جابجایی نیروها از یک مقطع به مقطع دیگر مشکلاتی را در پی دارد به عنوان مثال به طور کلی معلمان کاشمر از سنوات خدمتی بالایی برخوردار هستند و این موضوع در کنار مزایایی که از نظر تجربه و تخصص دارد مشکلاتی نیز همچون تقلیل ساعت همکاران را دارد و برنامهریزی را با مشکل مواجه میکند.
انتهای پیام/