شناسهٔ خبر: 23055905 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری | لینک خبر

با استفاده از ارتباطات نوری؛

شکاف بین آنتن‌ها و هات اسپات وای فای از طریق لیزر پر می‌شود

صاحب‌خبر -



آلفابت (که پدر گوگل به حساب می‌آید) به جای اینترنت بالنی در هند،از فناوری اینترنت لیزری استفاده خواهد کرد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، جعبه‌های لیزر به جای بالن در ایالت اندرا پرادش هند بکار گرفته خواهد شد تا جمعیت بدون اینترنت این ایالت، صاحب نت شوند، آلفابت در این پروژه از فناوری FSOC که در لابراتوار خود توسعه داده، استفاده خواهد کرد و بیش از 2000 هاب ساخته شده را برای کاربران اندرا پرادش بکار خواهد گرفت.


مقایسه دو روش اینترنت بالنی با لیزر
در پروژه استفاده اینترنت لیزری، جعبه‌های لیزر به جای بالن  بکار گرفته خواهد شد، در حالی که در پروژه بالن اینترنتی، اتصالات LTE از طریق بالن ارسال شده در آسمان فراهم می‌شود. از طرفی در پروژه جعبه‌های لیزری در پستهای مخصوص یا روی بام ها در فواصل بیست کیلومتری نصب می‌شود تا هر جعبه 8Gbit/s اطلاعات را جابجا کند. به این فناوری ارتباطات نوری فضای آزاد می‌گویند.
واحد آلفابت ایکس اخیرا مسوول اینترنت‌دار کردن طوفان زدگان در پورتوریکو از طریق بالن شد که پروژه به خوبی جلو رفت اما حالا قصد دارد برای کاربران هندی در ایالت اندرا پرادش، از طرح آلترناتیوِ اینترنت لیزری استفاده کند.
بر اساس این گزارش، ستاد توسعه فناوری‌های لیزر، فوتونیک و ساختارهای میکرونی معاونت علمی، با رویکرد به‌کارگیری و توسعه در صنعت لیزر و همچنین روشن‌سازی این حوزه در کشور در حال حاضر در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مشغول به کار است.
پایان پیام/32