شناسهٔ خبر: 23055585 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: پانا | لینک خبر

برگزاری کارگاه های تولید محتوای دوره ابتدایی در رودان

کارگاه های تولید محتوای دوره ابتدایی با هدف توانمند سازی همکاران این دوره هر هفته در بعد از ظهر روزهای دوشنبه و سه شنبه در رودان برگزار می شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار پانا هرمزگان، کارگاه های تولید محتوای دوره ابتدایی بعد از نیازسنجی های انجام شده، از نیمه ی  مهرماه 96 آغاز شد . کارگاه ها هر هفته در بعد از ظهر روزهای دوشنبه و سه شنبه از ساعت 15 الی 17 و صبح پنج شنبه از ساعت 8 الی 10 توسط آقایان صادق نجفی ، رضا زحمتکش و محسن نجفی در حال برگزاری است.

 

هدف نهایی این کارگاه ها توانمند سازی همکاران دوره ابتدایی در تولید محتواهای کمک درسی برای استفاده در کلاس درس و شرکت در جشنواره های تولید محتوا می باشد.

 

طبق برنامه ریزی های انجام شده به ترتیب آموزش نرم افزار ورد ، آموزش اینترنت به منظور جمع آوری عکس، کلیپ برای استفاده در محتوا ، آموزش پاور پوینت و استوری لاین و در خلال این آموزش ها ، روش برش زدن فیلم و صوت و ترکیب آن ها نیز آموزش داده خواهد شد.