به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان،افراد و مسئولانی که امروز بهعنوان
چهرههای اصلی حامی کشت و تجاریسازی محصولات تراریخته در داخل کشورمان شناخته میشوند تا به امروز به شگردها، لطایفالحیل برای القای بیخطر بودن تولید و مصرف محصولات تراریخته متوسل شدهاند در حالی کشت و مصرف این محصولات میتواند
سلامت جامعه را به شدت تهدید کند.
![شیوع پدیده شیوع پدیده](http://www.mizanonline.ir/files/fa/news/1396/9/26/1437618_913.jpg)
تا به امروز مستندات متقنی در قالب تحقیقات مختلف منتشر شده مبنی بر اینکه محصولات تراریخته از عوامل اصلی شیوع سرطان و بیماریهای گوارشی و کبدی است؛ اگر مردم از زیانهای مصرف محصولات تراریخته آگاه نشوند در سالهای آینده با افزایش انواع سرطان، بیماری کبدی، کلیوی، گوارشی روبهرو میشویم کما اینکه امروزه و پس از سالها کشت و مصرف این محصولات در برخی کشورها، عوارض این محصولات با افزایش تساعدی سرطان و بیماریهای رنگارنگ و عجیب در حال نمایان شدن است.
برخی از عوارض مصرف طولانی مدت محصولات دستکاری شده ژنتیکی، خود را به صورت اختلالات ژنتیکی و اختلال در رشد نابهنجار اعضا و جوارح بدن نشان میدهد که در ادامه به یک نمونه از این اختلالات ژنتیکی بر اثر مصرف محصولات تراریخته اشاره شده است.
طی سالیان اخیر، پ دیده "دم درآوردن" در محدوده شبه قاره هند که سالهات به کشت و مصرف محصولات تراریخته از جمله پنبه و سویای تراریخته مبادرت داردند، بسیار فراوان شده است.
برخی کارشناسان امر معتقدند با دستکاری ژنتیکی محصولات کشاورزی و ترکیب ژن گیاهان خوراکی با حیوانات، بروز چنین پدیدههایی، قابل پیش بینی بوده است.
منبع:تسنیم
انتهای پیام/
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.