شناسهٔ خبر: 23054806 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: جماران | لینک خبر

طرح نظارت بر سلامت تولید در مزارع پرورش ماهی چهارمحال و بختیاری

عبدالمحمد نجاتی روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار کرد: طبق دستورالعمل سازمان دامپزشکی به ازای تولید هر500 کیلوگرم ماهی سردابی یک دامپزشک در واحد تولیدی

صاحب‌خبر - عبدالمحمد نجاتی روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار کرد: طبق دستورالعمل سازمان دامپزشکی به ازای تولید هر500 کیلوگرم ماهی سردابی یک دامپزشک در واحد تولیدی استان مستقر و نظارت بر سلامت محصول خواهد داشت.
وی فراخوان و به کارگیری 36 دامپزشک از اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان طی روزهای اخیر را یادآور شد و گفت: در این استان بیش از 26 مجتمع پرورش ماهی وجود دارد که تنها 16 واحد مسئول فنی دارند.
مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری ظرفیت تولید مزارع پرورش ماهی استان را 23 هزار تن در سال برآورد کرد و توضیح داد: با تمهیدات اندیشیده شده تا پایان سال جاری 36 نفر از دامپزشکان جویای کار در مجتمع های پرورش ماهی استان به عنوان مسئول فنی بکارگیری خواهند شد.
سالانه بیش از 23 هزار تن ماهی قزل آلا در 450 مزرعه پرورش ماهی سردابی این چهارمحال و بختیاری تولید می شود، با این میزان تولید این استان رتبه نخست تولید ماهیان سردابی کشور را دارد.
خبرنگار: مرتضی شاهوردی**انتشاردهنده:جهانبخش صفری
6199/6021

نظر شما