به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از شبکه خبری «العالم» احمد الطيب؛ شيخ الازهر مصر با اشاره به اهمیت مسجدالاقصی، گفت: حتي يک سنگ در قدس برای یهودیان وجود ندارد كه نشان دهنده معبدی در اين مكان برای آنان باشد.
وی در سخنان خود به احاديث و آيات قرآنی درباره مقدس بودن مسجدالاقصی نزد مسلمانان اشاره کرد و بر اينکه عربها پيش از اسلام نيز در محدوده آن سكونت داشتند، تاکید کرد.
شيخ الازهر، گفت: متونی که يهوديان در عهد قديم (تورات) درباره مسجدالاقصی به آن استناد میکنند، باطل است و پايه و اساسی ندارد.
بنا بر این گزارش اسماعيل هنيه؛ رئيس دفتر سياسي جنبش حماس نيز پیش از آن در تماسی تلفنی با احمد الطيب از مواضع وی و همه علمای الازهر در مخالفت با تصميم اخير دونالد ترامپ مبنی بر به رسميت شناختن قدس به عنوان پايتخت رژيم صهيونيستي و تاکيد این دانشگاه بر اسلامی بودن قدس تشکر و قدردانی کرد.
∎