شناسهٔ خبر: 23052652 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

بارنامه در حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان الکترونیک می شود

خبرگزاری شبستان: مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان گفت: از اوایل خردادماه سال آینده، بارنامه در حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان الکترونیک می شود.

صاحب‌خبر -

علی خانقائی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: 11 هزار و 500 نفر راننده در بخش باری و مسافربری حمل و نقل عمومی فعالیت دارند.

 

وی با بیان اینکه در حمل و نقل جاده ای به سمت هوشمندسازی رفته ایم، افزود: سامانه سپهتن سرعت مجاز راننده بار و مسافر را کنترل می کند.

 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان از الکترونیک شدن بارنامه حمل و نقل جاده ای از اوایل خرداد سال آینده خبر داد و یادآور شد: سیستم کاغذی بارنامه حذف خواهد شد و دیگر کامیونی که از قانون تخلف نکرده باشد در ایستگاه پلیس راه توقف نخواهد داشت و به مسیرش ادامه می دهد. 

 

خانقائی به پایانه های مرزی ریندان و پیشین اشاره کرد و ادامه داد: مطالعات اولیه مرز رسمی ریندان و پیشین انجام، مشاور پروژه انتخاب و کارهای اولیه برای احداث پایانه مرزی موقت در این دو مکان در حال انجام بوده و امیدواریم تا پایان سال جاری یا اوایل سال آینده فعالیت رسمی این دو پایانه مرزی را داشته باشیم.

 

وی افزود: در 8 ماه گذشته کالا با تناژ یک میلیون و 900 هزار تن از پایانه های مرزی جابه جا شده که در مقایسه با سال گذشته12 درصد رشد را نشان می دهد، همچنین محموله های با ارزش 534 هزار تن از دو پایانه مرزی میرجاوه و میلک ترانزیت شده که در مقایسه به مدت مشابه 13 درصد افزایش داشته است.

 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان تصریح کرد: یک میلیون و220 هزار تن محمولات صادراتی و 140 هزار تن محمولات وارداتی از دو پایه مرزی میرجاوه و میلک جابه جا شده است.

 

خانقائی خاطرنشان کرد: ۴۲۰ هزار مسافر در 8 ماه اول سال از پایه های مرزی میرجاوه و میلک وارد کشور شده اند که با افزایش 8 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل روبه رو بوده است.

 

وی افزود: سیمان، گاز مایع، فرآوردهای نفتی و میوه و تره بار عمده کالاهای صادراتی، برنج، انبه و کنجد عمده کالاهای وارداتی و قطعات اتومبیل، پارچه، سیب زمینی، گاز مایع و فرآوردهای نفتی عمده کالاهای ترانزیتی بوده که از پایانه های مرزی میلک و میرجاوه صادرات، واردات و ترانزیت شده است.

 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان از ارائه مشوق هایی به ناوگان حمل و نقل کشور افغانستان خبر داد و خاطرنشان کرد: کامیون های افغانی که از هر یک از مرزهای تجاری کشورمان به مقصد بندر چابهار حرکت کنند و کالا از بندر چابهار حمل کنند 33 درصد در قیمت سوختی که کامیون های خارجی دریافت می کنند مابه التفاوت وجود دارد.

 

خانقائی یادآور شد: همچنین از رانندگان افغانی که مقصد کالای آنان بندر چابهار و از آنچا کالا حمل می کنند به جای 120 یورو، 80 یورو دریافت می شود.