به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دلگان پرس، اولین نشست گپ و گال با موضوع رفع مشکلات آموزشی جنوب سیستان و بلوچستان با حضور اساتید و دانشجویان و همچنین نماینده مردم ایرانشهر و دلگان در دانشگاه امیر کبیر تهران برگزار شد.
حسن طائی در این نشست با بیان اینکه با مسائل و معضلات آموزشی جنوب استان سیستان و بلوچستان آشنایی دارد، گفت: استان هایی مانند سیستان و بلوچستان، مناطق مستعدی هستند که نیازمند توجه ویژه هستند.
وی تصریح کرد: با توجه به شناسایی قبلی که از مسائل و مشکلات استان سیستان و بلوچستان داشته ایم، مهم ترین کاری که در این منطقه نیاز می شود، بحث آموزشی است.
رئیس دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی با تاکید بر اینکه از ده سال قبل کار آموزشی را آغاز کرده ایم، ادامه داد: اکنون نسبت به گذشته پیشرفت های قابل توجهی به خصوص در بخش آموزش مشاهده می شود.
طائی ادامه داد: یکی از مهم ترین کارهایی که می توانیم در دستور کار خود قرار دهیم، توانمندسازی افراد برای انجام کاری که بخواهیم برای افراد آن منطقه انجام دهیم.
وحید باران زهی یکی از دانشجویان اهل سیستان وبلوچستان، دانشگاه امیر کبیر با اشاره به اینکه آموزش و پرورش این استان مسائل و مشکلات بسیار زیادی دارد، گفت: هر کدام از ما می توانیم از یک زاویه این معضلات را بررسی کنیم.
وی با تاکید بر اینکه این نشست برای بررسی و اگر بتوانیم رفع کردن این مشکلات تشکیل شده است، افزود: خیلی از مشکلات در بخش آموزشی سیستان و بلوچستان عللی دارد.
باران زهی اضافه کرد: بافت فرسوده مدارس، نبود مدارس، مدارس کپری و خشت و گلی و همه اینها باعث شده که مسائل و مشکلات جدیدی در بخش آموزشی این استان محروم به وجود بیاید.
این دانشجو با بیان اینکه نبود مدارس موجب ترک تحصیل دانش آموزان و به خصوص دختران دانش آموز شده است، ادامه داد: مدارس فرسوده و خشتی و گلی، کیفیت لازم آموزشی را ایجاد نکرده است.
انتهای پیام/