در این مراسم سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان این که کاهش روزهای بستری بیماران در بیمارستان نمازی ضروری است گفت: به دلیل شهرت این مرکز درمانی و داشتن پزشکان متخصص و کارآمد از سراسر کشور بیماران بد حال به این مرکز آموزشی درمانی ارجاع داده میشوند که رسیدگی به این بیماران، بالا رفتن هزینههای این مرکز را به دنبال دارد.
دکتر علی بهادر با تاکید بر این که بیمارستان نمازی نیازمند برخورداری از مدیریت قوی در زمینه کنترل هزینههاست افزود: باید بسیاری از هزینه های اضافی در این مرکز درمانی را کم کرد تا بتوان میزان هزینه ها را بر اساس بودجه مدیریت نمود.
وی با اشاره به این که سیاست وزارت بهداشت و سازمانهای بیمهگر نیز مدیریت هزینهها بر اساس بودجه است، اظهارداشت: در این زمینه باید خدمات درمانی را کم هزینه نمود و طوری هزینهها را مدیریت کرد تا با بودجه در نظر گرفته شده همخوانی داشته باشد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان این که بودجه سال آینده وزارت بهداشت نسبت به سال گذشته تنها 9 درصد رشد داشته است، گفت: در این خصوص به زودی جلسهای با نمایندگان مجلس خواهیم داشت و در خصوص افزایش میزان بودجه مراکز درمانی رایزنی خواهیم کرد.
وی افزود: با همکاری تمامی همکاران مراکز درمانی به تدریج در مسیر کاهش هزینهها حرکت کرده و بودجه را مدیریت میکنیم. در این زمینه تمامی خدمات درمانی که به حضور بیماران در بیمارستان نمازی نیازی ندارد به شهرستان ها انتقال داده می شود.
دکتر بهادر ادامه داد: در مراکز درمانی برخی شهرستانها بخشی از خدمات درمانی همچون آنژیوگرافی، جراحی قلب، شیمی درمانی و ... ارایه نمیشود و همین موضوع باعث میشود بسیاری از این بیماران از سراسر کشور به بیمارستان نمازی ارجاع داده شوند که این مساله باعث بالا رفتن هزینهها میشود. وی با بیان این که با یک پروتکل مشخص و ایجاد یک شبکه واحد باید بسیاری از خدمات درمانی به شهرستانها منتقل شود، گفت: این اقدام باعث میشود که در بسیاری از امور درمانی از دوباره کاری پرهیز شود و با هماهنگی تمامی واحدها میتوان از انجام دوباره کاریها در حوزه درمان جلوگیری کرد که در نهایت باعث کاهش هزینهها و ممانعت از شلوغی بیمارستان نمازی به دلیل تعدد بیماران ارجاعی می شود.
دکتر بهادر بیان داشت: اگر چه دوباره کاری در حوزه درمان بیماران برای بیمارستان نمازی درآمدزا است اما به نوعی هزینه نیز محسوب می شود چرا که هزینه آن را سازمانهای بیمهگر میدهند که این سازمان ها هزینه های خود را در نهایت از ما می گیرند.
در حاشیه این مراسم رییس بیمارستان نمازی شیراز در گفت و گو با خبرنگار «خبرجنوب» گفت: طی سال گذشته افزون بر 5/17 میلیارد تومان در بخش تامین تجهیزات پزشکی و غیرپزشکی و تاسیسات عمرانی هزینه شد.دکتر محمد رضا ادراکی افزود: از این میزان اعتبارات حدود 6 میلیارد تومان توسط وزارتخانه، 3 میلیارد تومان توسط دانشگاه علوم پزشکی شیراز، 2 میلیارد تومان توسط اداره اوقاف و امور خیریه فارس، 3 میلیارد تومان توسط خیرین و 5/4 میلیارد تومان نیز توسط بیمارستان نمازی تامین شده است.گفتنی است در آیین رونمایی 15 پروژه پزشکی و عمرانی، بخشهای نوجوانان، غدد کودکان ایمونولوژی، ICU استروک، ERCP دوم و ساختمان براکی تراپی مورد بهره برداری قرار گرفت. همچنین تخت های بستری پزشکی هستهای، مرکز مهارتهای بالینی و اتاق شیر مادران نیز به بهره برداری رسید ضمن آن که صندلی ارگونومیک جراحی طراحی شده نیز رونمایی شد.
46
∎