شناسهٔ خبر: 23051399 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

مسئول کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان شهر قدس:

حاصل 6 ماه تلاش کار کودکان را به نمایش می‌گذاریم

مسئول کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان شهرستان قدس گفت: برای شب یلدا و دهه فجر برنامه های تدارک دیده شده است و نمایشگاهی در این مورد ایجاد می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، زهرا نوری ، مسئول کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان شهرستان قدس در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اجتماعی قدس خبر از برنامه‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در برابر آسیب‌های فضای مجازی و اهداف این کانون در سال جاری خبر داد.

وی گفت: کانون یعنی کتابخانه، کتاب، فیلم، تئاتر، عروسک، موسیقی و هرآن‌چه با آن از کودکی خود لذت بردیم و آموختیم و امروز وقتی به گذشته پشت سر نگاه می‌کنیم سرمایه‌ای سترگ و ارزشمند مقابل چشمان‌مان خودنمایی می‌کند و ما را به سوی مسیری رهنمون می‌سازد که به آن آینده می‌گوییم.

مسئول کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان شهرستان قدس در ارتباط با شروع کار این مجموعه عنوان کرد: این کانون در سال 1372 تاسیس شد و در حوزه های کودک و نوجوان فعالیت دارد و این مجموعه دارای سالن مجزا کودک و نوجوان می باشد و همچنین کتاب ها برای رده های سنی مختلف تفکیک شده است.

وی افزود: در این کانون بیش از 40 فعالیت در قالب‌های مختلف انجام می‌شود اعم از قصه‌گویی، نمایش خلاق، کتاب خوانی،  بحث آزاد، کاردستی، نمایش فیلم، معرفی شخصیت‌ها، معرفی سرزمین‌ها، معرفی مشاغل، نمایش عروسکی، کارهای هنری، انیمیشن، کلاس های کار آفرینی، فروش کارهای دستی کودکان، کارگاههای شعر و داستان و همچنین چاپ کارهای آنها که اغلب در گروه سنی 6 تا 16 سال فعالیت می کنند.

نوری در ارتباط با برنامه‌های کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان شهرستان قدس در مقابله با آسیب‌های فضای مجازی بیان داشت: برگزاری برنامه های آمورشی استفاده هدفمند از تکنولوژی و فضای مجازی با دعوت از مشاوران متخصص و روانشناسان کودکان و نوجوانان به سوی استفاده آگاهانه از فضای مجازی سوق داده می شوند.

وی در ادامه سخنان خود به برنامه کانون در آینده اشاره کرد و از مسوولان درخواست کرد: از مهم‌ترین برنامه‌ های این کانون این است که حاصل 6 ماه تلاش کار کودکان به را به معرض نمایش گذاشته و از مسوولان شهری دعوت به حضور میرسانیم تا با حضورشان از کودکان و نوجونان با استعداد شهر حمایت کنند.

مسئول کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان شهرستان قدس در پایان تصریح کرد: برای شب یلدا و دهه فجر برنامه‌های تدارک دیده شده است و نمایشگاهی در این مورد ایجاد خواهد شد که مهم‌ترین برنامه‌های کانون در مناسبت‌های دهه فجر، هفنه ملی کودک و هفته کتابخوانی است.

 

.

انتهای پیام/