شناسهٔ خبر: 23047601 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

نایب رئیس کمیسیون صنایع مجلس:

هزینه‌های جاری بخش زیادی از بودجه کشور را به خود اختصاص می‌دهد/هیچ پولی نباید از سبد یارانه نقدی خارج شود

نایب رئیس کمیسیون صنایع مجلس با اشاره به افزایش وابستگی بودجه به جیب مردم گفت: هزینه‌های جاری بخش زیادی از بودجه کشور را به خود اختصاص داده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛فریدون احمدی در گفت‌وگو باموج رسا،با اشاره به بودجه تقدیمی دولت به مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: باید گفت که وابستگی بودجه به جیب مردم افزایش یافته و متاسفانه برای اداره کشور دائم دست به جیب مردم می‌کنند.

وی با بیان اینکه این وضعیت هرسال نیز بدتر می‌شود، اظهار کرد: به فرض مثال افزایش عوارض خروج از کشور و بحث‌های این چنینی از مواردی است که ما آن را در بودجه سال 97 مشاهده می‌کنیم.

نایب رئیس کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی با اشاره به موضوع حذف یارانه‌ها ابراز کرد: بنده به شخصه مخالف این موضوع هستم و اعتقاد دارم که پولهای به دست آمده از محل حذف یارانه‌های نقدی ممکن است به سمت هزینه‌های جاری برود.

وی با اشاره به بزرگ بودن بدنه دولت و زیاد بودن هزینه‌های جاری آن عنوان کرد: متاسفانه بخش عمده بودجه کشور صرف هزینه‌های جاری می‌شود و این خود از مشکلات جدی پیش روی کشور است.

احمدی بیان کرد: از نظر بنده اگر  قرار است یارانه نقدی افرادی که به یارانه نیاز ندارند را حذف کنند باید پولی که از این محل به دست می‌آید را بین گروه‌های نیازمند تقسیم  و یارانه نقدی آنها را افزایش دهند و نباید هیچ پولی از سیستم پرداخت یارانه حذف و به محلهای دیگر برود.

وی با بیان اینکه می‌توان با حذف یارانه نقدی پردرآمدها به یارانه افراد تحت پوشش کمیته امداد، بهزیستی و اقشار ضعیف اضافه کرد، خاطرنشان کرد: اینگونه موضوعات نشان می‌دهد که وضعیت اداره کشور نابه‌سامان است.

نایب رئیس کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه دولت باید فکرهای جدی‌تر برای اداره کشور کند، اظهار کرد: اینگونه بودجه‌ها دردی از درد کشور دوا نخواهد کرد و به نظرم با این وضعیت و هزینه‌های جاری نه تنها اتفاق خاصی نمی‌افتد بلکه وقت دولت، مجلس و مردم را نیز می‌گیریم.

وی تصریح کرد: به خاطر اینکه بخش زیادی از بودجه صرف هزینه‌های جاری می‌شود، هیچ توسعه با این وضعیت اتفاق نخواهد افتاد و با این شرایط علاج توسعه را در سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه‌ می‌دانیم.

انتهای پیام/