شناسهٔ خبر: 23047176 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

رئیس هواشناسی کشاورزی:

بارندگی پاییزی در بوشهر ۱۰ درصد بیش‌ازحد نرمال است

رئیس هواشناسی کشاورزی گفت: تاکنون بارندگی‌ها در استان بوشهر 10% بیش‌ازحد نرمال بوده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سپاس؛ مسعود حقیقت رئیس هواشناسی کشاورزی گفت: میانگین بارندگی کل کشور تا امروز(سه‌شنبه) حدود 22.02 بوده و نسبت به سال قبل که حدود 31.03 بود با کاهش بارش روبه‌رو هستیم. استان‌های غرب کشور بارش‌های خوبی داشته بخصوص درزمینهٔ کشت دیم. اما در چند روز آینده در غرب کشور بارندگی زیادی نخواهیم داشت، اما در جنوب بارش‌ها خیلی خوب خواهد بود.

حقیقت در ادامه افزود: ازنظر مقدار بارندگی وضعیت خوبی داریم؛ یعنی نسبت به وضعیت نرمال، میزان بارش‌ها خوب بوده است. بارش از اول مهر تا امروز در اردبیل 04/90 میلی‌متر بوده در همین بازه زمانی بارش بلندمدت در کل کشور حدود 70 میلی‌متر بوده، بنابراین اردبیل وضعیت بهتری دارد. پاییز امسال در بوشهر هم حدود 10 درصد بیشتر از وضعیت نرمال بارندگی داشته‌ایم.

وی همچنین تصریح کرد: بارش‌های پاییزی و زمستانی بخصوص در مناطق زاگرس باعث سرسبزی علفزارها می‌شود و این به دامداران کمک می‌کند. بارندگی کم بر میزان علوفه تأثیر می‌گذارد، اما زیاد ناامیدکننده نیست. طبق پیش‌بینی‌ها زمستان کمبود بارش جبران خواهد شد. این را هم باید بدانیم که ما در کشور خشکی زندگی می‌کنیم به همین دلیل خیلی جای نگرانی نیست و کشاورزان نباید ناامید باشند.

مسعود حقیقت در خصوص سرمای خشکی که تقریبا در همه کشور احساس می‌شود، گفت: اتفاقا امسال ازنظر آب و هوایی سال نابهنجاری نیستو ما سال‌های بدتر از این را هم تجربه کرده‌ایم. حتی سال قبل سرمای سخت و ناگهانی وارد کشور شد که همه مرکبات شمال را نابود کرد اما امسال چنین شرایط نامتعادلی را نخواهیم داشت و دمای هوا و بارش‌ها در حد نرمال خواهد بود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: