شناسهٔ خبر: 23045952 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه ایوان:

اعلام قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی نادانی ترامپ را به اثبات رساند

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه ایوان گفت :اعلام قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی بی عقلی و نادانی ترامپ را به اثبات رساند.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقلاز جویزر، حجت السلام مهدی مرادی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه درسپاه ناحیه ایوان؛ در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: کوته فکری های ترامپ گویا تمامی ندارد و در این راستا اعلام قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی بار دیگر بی عقلی و نادانی ترامپ را به اثبات رساند.

مرادی گفت :تحلیل یکی از تحلیل گران سیاسی جالب توجه است که گفته" پس از سعد حریری و عبدالله صالح نوبت کیست و امریکا، سعودی و اسراییل چه کسی را نفله خواهند کرد؟ ظاهرا نوبت نتانیاهو رسیده است! ترامپ همین حالا در حال ارتکاب مهلک ترین اشتباه دوران ریاست جمهوری خویش است.

وی افزود :انتقال سفارت امریکا به قدس اشغالی جهان اسلام را شعله ور خواهد کرد و مسئله فلسطین را - که مدتها تلاش شده بود تا از دستور کار خارج شود- دوباره به صدر مسائل بازخواهد گرداند؛ پس از نابودی داعش این موثرترین اتفاقی است که میتواندقدرت عمل جبهه یکپارچه مقاومت رابیشینه کند.

حجت الاسلام مرادی بیان داشت: قدس پاره تن اسلام است و پاره تن اسلام خواهد ماند بنابراین مسلمانان با تمام توان در برابر این اهانت ترامپ خواهند ایستاد.

وی افزود:  با توجه به اهمیت قدس در دین اسلام به عنوان اولین قبله مسلمانان انتظار می رود تمامی مسلمانان و سران کشورهای عربی در مقابل ادعای احمقانه ترامپ مبنی بر اینکه قدس پایتخت اسراییل است بایستند.

حجت الاسلام مرادی تاکید کرد: رژیم کودک کش اسرائیل به طور حتم نابود خواهد شد و در این راستا مسلمانان با اتحاد خود می توانند آن را زودتر از صفحه جهان حذف کنند.

وی ابراز داشت: ترامپ باید از فلسطینیان و مسلمانان عذرخواهی کند چرا که با این سخن خود در حقیقت به اعتقادات مسلمانان توهین کرده است.

وی عجز و ناتوانی  رژیم صهیونیستی منحوس و غاصب در منطقه را دلیل درخواست قرار دادن قدس به عنوان پایتخت اسرائیل از ترامپ ملعون بیان کرد که رژیم غاصب امروز در منطقه به بن بست رسیده است.

 

 

انتهای پیام/

برچسب‌ها: