رضا ساکی
بعد شنیدن خبر تولید گوشت گوزن در ایران با یکی از مسئولان امور گوزن در کشور گفتوگو کردیم.
ایسنا: سلام. سمت شما دقیقا چیست؟
مسئول: بنده رئیس اداره کل تولید و پخش گوزن در کشور هستم.
ایسنا: آیا قشر آسیبپذیر میتوانند گوزن بخورند؟
مسئول: گوشت گوزن لذیذتر از گوساله است و همه ملت طبق قانون میتوانند گوزن بخورند.
ایسنا: منظورمان قیمت گوزن است. گوزن به چه قیمتی عرضه خواهد شد؟
مسئول: به مسئله مهمی اشاره کردید. گوشت گوزن چربی کمی دارد و برای ملت عزیز مناسب است.
ایسنا: کیلویی چند؟
مسئول: گوزن کلسترول کمتری هم دارد. ما قصد داریم پویشی را آغاز کنیم با عنوان ایرانی گوزن ایرانی بخور.
ایسنا: آقای مسئول آیا کارمندان میتوانند گوزن بخورند؟
مسئول: گوشت گوزن منبع ویتامین گروه ب است و ما بِیِ مردم را متحول خواهیم کرد.
ایسنا: شما میدانید بهتازگی مقداری الاغ و گراز و خرس در قصابیهای کشور پیدا شده است؟
مسئول: ما از همه مردم میخواهیم که گوشت الاغ و گراز و خرس نخورند و از گوشت مرغوب گوزن استفاده کنند.
ایسنا: از شما ممنونیم که در این گفتوگو شرکت کردید.
مسئول: من هم از خودم تشکر میکنم که در این گفتوگو شرکت کردم.
باقی بقایتان
انتهای پیام