به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرآنلاین، نیکول کیدمن که سال 2003 با گریم متفاوت در نقش ویرجینیا وولف در فیلم «ساعتها» برنده جایزه اسکار شد، دوباره با گریمی متفاوت این بار در فیلم «ویرانگر» (Destroyer) جلوی دوربین رفته است.
«ویرانگر» تریلری جنایی به کارگردانی کارین کازوما با بازی نیکول کیدمن و تاتیانا ماسلانی است. نیکول کیدمن در این فیلم با گریمی متفاوت در نقش کارآگاهی بیباک ظاهر شده است. داستان فیلم درباره کارآگاهی به نام ارین بل از پلیس لسآنجلس است که عملیات مخفیانه او در نفوذ به گروهی خلافکار در کالیفرنیا نتایج تراژیکی در پی خواهد داشت.
نیکول کیدمن در یک سال گذشته با حضور در آثاری از جمله سریال «دروغهای کوچک بزرگ»، فیلم سینمایی «فریبخورده» به کارگردانی سوفیا کاپولا و فیلم «کشتن گوزن مقدس» حضور پررنگی در سینما و تلویزیون داشت.