شناسهٔ خبر: 23043720 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

نماینده مجلس: وحدت پایدار گلستان الگویی برای کشور است

گرگان - ایرنا - دبیر مجمع نمایندگان گلستان این استان را الگویی برای وحدت آفرینی در کشور بیان کرد و گفت: بی توجهی به وعده های داده شده و روی زمین ماندن طرح های بزرگ و توسعه آفرین گلستان، به اعتماد مردم آسیب وارد می کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا ، نورمحمد تربتی نژاد روز شنبه در جلسه شورای اداری گلستان که با حضور وزیر اطلاعات برگزار شد ،اظهار کرد : چندین طرح بزرگ مربوط به دولت های قبل در گلستان مصوب شده بوده که عملیات اجرایی برخی از آنها هنوز آغاز نشده است.
نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: یکی از این موارد پروژه ساخت پتروشیمی گلستان است که قرار بود از سال 84 آغاز شود اما با وجود خرید سهام این شرکت توسط92 هزار گلستانی ، هنوز سرنوشت طرح نامشخص است.
وی بیان کرد: درحالی که این طرح راهکارهای اجرایی دارد و می توان از تبدیل سرنوشت این پروژه به چالشی بزرگ جلوگیری کرد .
تربتی نژاد ادامه داد: طرح های راه آهن گرگان - مشهد ، گردشگری آشوراده و راه اندازی منطقه آزاد اینچه برون دیگر طرح های وعده داده شده دولت ها به مردم گلستان است که تاکنون هیچ قدمی برای راه اندازی آنها برداشته نشده است.
دبیر مجمع نمایندگان گلستان در ادامه به وحدت پایدار در استان اشاره کرد و گفت: گلستان الگویی مناسب برای وحدت آفرینی در استانهای کشور است و باید به این مساله بیشتر توجه گردد.
تربتی نژاد بر جذب هر چه بیشتر سرمایه گذاران در گلستان نیز تاکید کرد و توجه به آن را یکی از راه های توسعه و پیشرفت استان دانست .

** امام جمعه گرگان خواستار تلاش بیشتر برای توسعه گلستان شد
نماینده ولی فقیه در گلستان و امام جمعه گرگان نیز خواستار حضور بیشتر وزارت اطلاعات در مباحث اقتصادی و طرح های توسعه ای گلستان شد .
به گزارش خبرنگار ایرنا ، آیت الله سیدکاظم نورمفیدی اظهار کر : در روند رسیدن به توسعه پایدار گلستان برخی ها مانع ایجاد می کنند که اقدام به موقع در برخورد با این افراد می تواند حرکت گلستان به سمت توسعه پایدار را شتابان کند .
امام جمعه گرگان اضافه کرد: باید تلاش کرد طرح های اقتصادی به خصوص پروژه های مرتبط با اقتصاد مقاومتی با حداقل مانع و مشکل اجرا و مشکلات مرتبط با اقتصاد و اشتغال تا حد زیادی کاهش یابد.
نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری همچنین گفت که با وجود حضور اقوام و مذاهب گوناگون ، امنیت پایدار و وحدت ساکنین استان زبانزد و نمونه ای قابل اعتنا در کشور است .
آیت الله نورمفیدی ادامه داد : با وجود این امنیت پایدار ، باید به تلاش ها برای توسعه شرایط مطلوب استمرار داشته باشد.
امام جمعه گرگان گفت : موقعیت ویژه گلستان در تامین امنیت پایدار باید ادامه یافته و علاوه بر آن از ظرفیت اقوام و مذاهب برای رسیدن به توسعه پایدار بهتر و بیشتر استفاده کرد.

**رفع مشکلات توسعه ای گلستان نیازمند حضور سرمایه گذاران است
استاندار گلستان نیز گفت: عقب ماندگی طولانی، کمبود زیرساخت ها و وضع بد اقتصادی، مالی و سرمایه گذاری استان نیازمند تلاش بیشتر مدیران برای جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی است.
به گزارش ایرنا، سیدمناف هاشمی اظهار کرد : رفع این عقب ماندگی ها به عنوان نیاز جدی گلستان در مسیر رسیدن به توسعه، علاوه بر تلاش بیشتر مسئولان و حمایت بیشتر دولت به زمینه سازی برای جذب سرمایه های بخش خصوصی احتیاج دارد .
وی بیان کرد: علاوه بر مانع تراشی های فراوان در گلستان ، متاسفانه تاکنون از سرمایه گذاری مردم به درستی استفاده نشده و این ظرفیت مهم و تاثیرگذار نادیده گرفته شده است .
استاندار گلستان در ادامه از برخی مدیران استان گلایه کرد و گفت: برخی از این مدیران بدون هماهنگی با استاندار حتی به سفرهای خارج از کشور می روند و در مواقع بحرانی و خطر در دسترس نیستند.
هاشمی اظهار کرد: گلستان، استانی حادثه خیز است و فقط در 2 ماه گذشته 22 مورد آتش سوزی در جنگل های استان رخ داده که در برخی از این اتفاقات قادر به پیدا کردن مدیران مربوطه نشدیم .
وی در ادامه به بودجه پیشنهادی سال 97 اشاره کرد و گفت: در این بودجه از اعتبارات عمرانی کاسته شده ، اما گلستان به واسطه کمبودها و محرومیت های تاریخی ناگزیر از پیدا کردن راهکارهای جدید برای افزایش اعتبارات و بودجه است.
هاشمی گفت: برخی مدیران گلستان با ارائه پیشنهادات جدید به مسئولان بالادستی موفق به افزایش اعتبارات سازمان خود شدند اما بعضی مدیران متاسفانه فقط به ارسال چند نامه اکتفا کرده و توفیقی نصیب گلستان نشده است.
استاندار گلستان به اعتبار هزار میلیارد تومانی دولت برای اجرای طرح های اقتصادی و اشتغال آفرینی در روستاها اشاره کرد و افزود که جذب به موقع این بودجه ها بخش عمده ای از مشکلات ناشی از بیکاری در استان را کاهش داده و گلستان را با 47 درصد جمعیت روستایی در مسیر توسعه پایدار قرار خواهد داد.
استان مرزی گلستان واقع در شمال ایران یک میلیون و 869 هزار نفر جمعیت دارد که در 1075 روستا و 30 شهر زندگی می کنند و از اقوام و مذاهب مختلف هستند
در پایان این مراسم مدیر کل جدید اطلاعات استان گلستان معرفی شد .
3091/1648
خبرنگار : میثم محسنی ** انتشار: پری سالارنیا

انتهای پیام /*