شناسهٔ خبر: 23041908 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور عنوان کرد:

خوزستان نیازمند 19 هزار کلاس درس

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به اینکه استان خوزستان از انتها در رتبه نهم استان های کشور در بحث سرانه فضاهای آموزشی برای دانش آموزان قرار دارد، گفت: باید حدود 19 هزار کلاس درس با زیربنای 2.8 میلیون مترمربع و اعتبار 3500 میلیارد تومان در این استان بسازیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، محمدتقی نظرپور در جلسه شورای آموزش و پرورش و شورای سیاست گذاری و هماهنگی مناطق مرزی استان خوزستان که امروز، 25 آذرماه در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: سرانه متوسط کشوری به ازای هر دانش آموز 5.16 مترمربع است در صورتی که این میزان در استان خوزستان پایین تر از سرانه متوسط کشوری و حدود 4.89 متر مربع برای هر نفر است و از انتها در رتبه نهم استان های کشور قرار دارد.

وی افزود: سرانه استاندارد و قابل قبول در کشور برای هر نفر دانش آموز8.39  مترمربع است و با ترسیم یک چشم انداز برای مجموعه استان خوزستان باید حدود 19 هزار کلاس درس با زیربنای 2.8 میلیون مترمربع و اعتبار حدود 3500 میلیارد تومان در خوزستان ساخته شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اتفاقات خوبی در طول سال های گذشته در خوزستان رخ داده است ولی خوزستان نتوانسته خود را به مرحله ای که باید برساند، گفت: در مهرماه سال 96 نزدیک به 300 کلاس درس در خوزستان به بهره برداری رسید. با افتتاح این کلاس های درس، خوزستان جزو 6 استانی بوده که موفقیت خوبی را در زمینه ساخت مدارس جدید کسب کرده است.

نظرپور با بیان اینکه قانونگذار در برنامه ششم توسعه ذکر کرده که به میزان مساعدت خیران در هر سال باید معادل آن در قانون سال بعد، بودجه به آموزش و پرورش اختصاص داده شود، گفت: از نمایندگان استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی درخواست داریم به این مساله توجه کنند و باید ردیف بودجه ای معادل همین میزان در سال بعد آن برای استان در نظر گرفته شود.
وی در خصوص قیری که در اختیار آموزش و پرورش استان قرار داده می شود، گفت: این قیر برای بحث آسفالت و ایزوگام مدارس در نظر گرفته می شود. بر اساس قانون بودجه در مجلس باید سه درصد سهم قیر کشور به آموزش و پرورش داده شود و در این زمینه تقاضا داریم تا این سهم به 5 درصد افزایش پیدا کند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه در طرح تخریب و بازسازی مدارس غیراستاندارد تلاش های زیادی انجام شده ولی برای همه این مدارسی که نیازمند تخریب یا بازسازی هستند، این اتفاق در آن‌ها رخ نداده است، خاطر نشان کرد: حدود 15 درصد کلاس های درس در خوزستان نیاز به تخریب و بازسازی دارند تا اگر شاهد وقوع زلزله در استان بودیم، نگرانی هایی در این زمینه وجود نداشته باشد.

وی بیان کرد: در طرح مقاوم سازی نیز حدود 20 درصد کلاس های درس در استان خوزستان به مقاوم سازی نیاز دارند و اگر این اتفاق بیفتد، قطعا بخشی از حوادثی را که احتمال دارد در زلزله برای دانش آموزان رخ دهد، حذف خواهیم کرد.

وی با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه‌ای با سپاه پاسداران به منظور ساخت 500 کلاس در مناطق مرزی و محروم کشور گفت: از مسیرهای مختلف در حال تامین اعتبارات هستیم و با توجه به محدودیت هایی که دولت در این بخش دارد، شاهد مساعدت های زیادی از سوی بخش های مختلف هستیم. خیرین در کشور فقط خیرین حقیقی نیستند، بلکه بنیاد برکت، بنیاد علوی و نهادهای مختلفی از جمله سپاه پاسداران نیز در این زمینه کمک می‌کنند.

انتهای پیام