به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اراک؛ رئیس جهاد کشاورزی زرندیه گفت : کاهش منابع آبی در سال های اخیر، اصلاح الگوی کشت و حرکت به سمت تولید محصولات سازگار با شرایط آب و هوایی اقلیم زرندیه زمینه ساز کشت زعفران در این شهرستان شد .
قره بیگلو افزود : کم آب بر بودن این محصول و دوره برداشت در پاییز و زمستان به کشاورزان این امکان را می دهد که از منابع آبی بهترین بهره برداری را داشته و در کنار کشت سایر محصولات از ظرفیت های زعفران کاری استفاده کنند.
به گفته وی ، هزینه ایجاد یک هکتار مزرعه زعفران با روش های نوین کشت ، حدود 300 میلیون ریال برآورد شده که این هزینه ها در صورت اجرای دقیق کشت و آبیاری می تواند در سال دوم برداشت محصول جبران شود.
وی افزود : میانگین برداشت زعفران در مزارع شهرستان زرندیه چهار کیلوگرم در هکتار است که با توجه به جوان بودن مزارع زعفران ، در سال های آینده این میزان افزایش می یابد.
مهم ترین دغدغه تولیدکنندگان زعفران افزایش هزینه های تولید و کاهش سالانه قیمت خرید این محصول است.
برداشت 30 کیلوگرم زغفران در شهرستان زرندیه
بیش از 30 کیلو گرم زعفران امسال از سطح هشت هکتار از مزارع این شهرستان برداشت شد.
صاحبخبر -
∎