شناسهٔ خبر: 23040655 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

لزوم تاسیس مدارس در مناطق حاشیه و محروم

خبرگزاری شبستان: نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، بر لزوم تاسیس مدارس در متاطق حاشیه، محروم و روستایی تاکید کرد و اظهار داشت: انتظار داریم دولت در این زمینه نقش بیشتری ایفا کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، آیت الله محسن حیدری، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، امروز (25 آذر) در شورای آموزش و پرورش استان که با حضور وزیر آموزش و پرورش در اهواز برگزار شد، با اشاره به مشکلات استان در رابطه با کمبود فضای آموزشی، گفت: این کمبودها در مناطق محروم و حاشیه نشین و روستاها بیشتر دیده می شود و از اثرات آن می توان به پایین بودن سطح فرهنگی و آسیب های اجتماعی و اخلاقی و بالا رفتن آمار زندانی ها اشاره کرد.

 

وی با بیان اینکه با توجه به آمار دوبرابری مناطق حاشیه و محروم استان نسبت به مناطق برخوردار ولی تعداد مدارس مناطق برخوردار دو برابر مدارس مناطق محروم است، تصریح کرد: انتظار داریم دولت در این زمینه در کنار خیرین نقش بیشتری ایفا کند.

 

آیت الله حیدری، به راه اندازی کمیته حوزه و آموزش و پروش در استان اشاره کرد و افزود: از جمله مصوبات این کمیته، اجرای طرح ولایت به صورت آموزش ضمن خدمت برای معلمان به منظور ارتقای بنیه دینی و فکری آنها است که تاکنون 25 هزار معلم تحت پوشش این طرح قرار گرفته اند.

 

وی طرح امین با تحت پوشش قرار دادن 23 مدرسه زیر نظر حوزه را از دیگر طرح های این کمیته عنوان کرد و اذعان داشت: همچنین طرح معراج را داریم که در شهرستان های اهواز، کارون و باوی اجرا می شود و طی آن 500 طلبه زن و مرد به مدارس اعزام می شوند.

 

وی با اشاره به اینکه دراین طرح طلاب علاوه بر برپایی نماز جماعت، به معلمان و دانش آموزان مشاوره دینی، عقیدتی و پاسخ به شبهات ارائه می دهند، تصریح کرد: اعتبار اجرای این طرح سالانه 20 میلیارد تومان است و برای تامین آن نیازمند حمایت استانداری و وزارت آموزش و پرورش هستیم.

 

محمد تقی زاده، مدیرکل آموزش و پرورش هم به اختصاص سهمیه استخدام 2 هزار نیروی انسانی لیسانس و بالاتر ویژه خوزستان اشاره کرد و گفت: این تعداد استخدامی با توجه به بازنشستگان و آمار نیروهای انتقالی، مشکل کمبود نیروی استان را فقط در یک یا دو سال آینده حل می کند.

 

وی افزایش سهمیه استان در پذیرش دانشگاه فرهنگیان، جذب 2 هزار نیروی خدماتی، احداث مرکز آموزش نیروی انسانی، اختصاص فضایی جهت زائرسرای فرهنگیان استان در مشهد، احداث 50 واحد معلم سرا در مناطق محروم ومرزی، احداث پنج باب هنرستان فنی و حرفه و کاردانش دخترانه در پنج شهر استان و ... را از جمله تقاضاهای این استان عنوان کرد.