به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، هاشم علایی ظهر امروز در جلسه کمیته فنی اداره کل استاندارد استان اردبیل اظهار داشت: از فعالیت آسانسورهای برقی بدون گواهی بازرسی جلوگیری به عمل آمده و آسانسورها پس از بازرسی و دریافت گواهی بازرسی باید به صورت سالانه نیز مورد بازرسی ادواری قرار گیرند.
وی در تشریح موضوع استانداردسازی آسانسورهای برقی گفت: با توجه به اجباری بودن استاندارد آسانسورهای برقی، هرگونه بهرهبرداری از آسانسورهای مورد استفاده در اماکن عمومی، ساختمانهای مسکونی و اداری و بیمارستانها منوط به گواهینامه بازرسی آسانسور از اداره کل استاندارد است.
مدیرکل استاندارد استان اردبیل گفت: با توجه به اینکه بخش قابل توجه از آسانسورها در دستگاههای اجرایی مورد استفاده قرار میگیرد، انتظار میرود این دستگاهها نسبت به استانداردسازی و بازرسی ادواری آسانسورهای خود هرچه سریعتر اقدام کنند.
وی در مورد اخذ گواهی بازرسی آسانسور افزود: پس از نصب آسانسورها توسط شرکتهای نصاب مجاز دارای پروانه طراحی و مونتاژ آسانسور از سازمان صنعت، معدن و تجارت آسانسورهای نصب شده برای بازرسی و صدور گواهی، توسط شرکتهای بازرسی تائید صلاحیت شده سازمان ملی استاندارد ایران بر اساس استاندارد 1-6303 مورد بازرسی قرار میگیرند.
علایی گفت: در 8 ماهه امسال 591 مورد گواهی نامه بازرسی آسانسور از سوی اداره کل استاندارد صادر شده و بدون اخذ گواهی بازرسی آسانسور هر گونه بهرهبرداری از آسانسورها غیرقانونی بوده و مسئولیت مستقیم حوادث و سوانح احتمالی بر عهده مالکان و مدیران ساختمانها است.
مدیرکل استاندارد استان اردبیل گفت: از فعالیت آسانسورهای برقی بدون گواهی بازرسی جلوگیری شده و عموم همشهریان میتوانند در صورت نارضایتی از کیفیت، عملکرد و یا ایمنی آسانسورهای نصب شده توسط شرکتهای مورد تائید، مراتب را به صورت کتبی به اداره کل استاندارد استان اردبیل منعکس کرده و یا با شماره تلفن گویای 1517 و تلفن های 8 -33741157 تماس حاصل کردند.
انتهای پیام/
∎