شناسهٔ خبر: 23038679 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مدیر عامل خانه هنرمندان :

خانه هنرمندان در همایش 10 روز با عکاسان محمل انتقال تجربه های جهانی شد

تهران- ایرنا- مدیر عامل خانه هنرمندان گفت: در ششمین دوره همایش «10 روز با عکاسان» هر گالری خانه هنرمندان به آموزشگاه و محلی برای انتقال تجربه های جهانی تبدیل شده بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، مجید رجبی معمار شامگاه جمعه در آیین اختتامیه ششمین دوره همایش 10 روز با عکاسان اظهار داشت: این همایش از رخدادهای جدی خانه هنرمندان محسوب می شود و برگزاری این تعداد کارگاه و نشست علمی برای انتقال تجربه های داخلی و جهانی در عکاسی خوشحال کننده است.
وی ابراز امیدواری کرد سال آینده این رخداد با افق بزرگ تر و در شکلی بین المللی برگزار شود و گفت: امسال خانه هنرمندان بدون ادعا گالری های خود را در اختیار عکاسان قرار داد.
رجبی معمار گفت: امسال در ششمین همایش 10 روز با عکاسان در هر گالری و در هر گوشه خانه هنرمندان یک اتفاق شگرف رخ می داد و اقدامات کمیته علمی عالی بود به گونه ای که می توان گفت مثل یک دانشگاه در وجهی فشرده عمل کرد.
در ادامه مراسم، رئیس هیات مدیره انجمن عکاسان ایران با بیان اینکه این انجمن در یک وضعیت شگفت انگیز نسبت به دیگر انجمن های تجسمی قرار دارد، اظهار داشت: انجمن عکاسان ایران همزمان با یک معضل و موهبت رو به روست و آن داشتن حداقل هفت انجمن معتبر شامل انجمن های صنفی عکاسان مطبوعاتی ایران، عکاسان خانه تئاتر، عکاسان سینمای ایران، عکاسان انقلاب و دفاع مقدس، عکاسی میراث فرهنگی و انجمن عکاسان تبلیغاتی و صنعتی ایران است.
سیف الله صمدیان ادامه داد: مادر عاطفی این انجمن های هفتگانه، انجمن عکاسان ایران است که در دل آن ششمین دوره این همایش که یک اقدام شگرف بود صورت گرفت و شگرف بودن این اتفاق به این دلیل است که انجمن با هزینه خود و بدون اتکا به کمک های دولتی، کاری می کند که مشابه آن در پاریس اجرا می شود اما نه به این کیفیت و شکل اجرایی.
وی ادامه داد: امیدواریم که دولت، بودجه واقعی انجمن ها و بخش تجسمی را اختصاص بدهد آن هم زمانی که بودجه کل معاونت هنری به اندازه یک فیلم سینمایی است.
در ادامه مراسم، دبیر ششمین همایش 10 روز با عکاسان گفت: پاییز همواره برای عکاسان به منزله بهار است و این همایش درست در زمانی شکل گرفت که عکاسی ایران متولی نداشت.
ساعد نیک ذات ادامه داد: بعد از تلاش های پی در پی برای ایجاد انجمن و پیگیری هایی که از وزارت کشور انجام دادیم بالاخره توانستیم انجمن را برپا کنیم، درحالیکه در این سال ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نهایتا یک دوسالانه عکاسی را برگزار می کرد.
وی افزود: این اتفاق در دل یک سازمان مردم نهاد رخ داده و این خود هیات مدیره بودند که تلاش کردند طبق آیین نامه این برنامه را برگزار کنند و هیچ گروه دولتی از ما حمایت نکرده است.
این هنرمند عکاس گفت: نوک پیکان ما در این همایش همواره کمیته علمی بوده است که با شعار کلی «عکاسی ، فرهنگ و جامعه» هر ساله رویکردی را انتخاب می کنند و بعد از انتخاب این رویکرد آیین نامه به دیگر انجمن ها ابلاغ می شود تا طرح های پیشنهادی خود را بدهند و سپس کمیته علمی طرح ها را بررسی می کند.
دبیر ششمین همایش 10 روز با عکاسان گفت: مثل دوره های قبل طرح ها و ایده های انجمن ها را گرفتیم و تنها نقش مشاور داشتیم، بخش «نگاه شخصی» امسال را به مجید ناگهی سپردیم و آثار عکاسی دو استان خراسان رضوی و آذربایجان غربی را به طور ویژه بررسی کردیم.
نیک ذات گفت: امسال در جریان 10 روز با عکاسان، 13 کارگاه آموزشی، 16 نشست تخصصی و 28 نگاه شخصی برگزار کردیم و فکر می کنم این برنامه باید در سطح کشور چرخش داشته باشد بنابراین تلاش می کنیم آیین نامه ای را به این منظور تدوین کنیم.
در ادامه این مراسم از چند عکاس خراسانی حمید عرب بین، اکبر صالحی، فرامرز عامل بردبار، حمیدرضا گیلانی فر و نوشین وفادار با اهدای لوح یادبود، قدردانی شد.
این مراسم با تجلیل از یدالله ولی زاده؛ رئیس انجمن عکاسان تبلیغاتی و صنعتی ایران، حمید فروتن؛ رئیس انجمن صنفی عکاسان مطبوعاتی ایران، سید عباس میرهاشمی؛ عضو هیات مدیره انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس به نمایندگی از این انجمن، ابراهیم سیسان؛ رئیس انجمن عکاسان خانه تئاتر، حافظ احمدی؛ رئیس انجمن عکاسان سینمای ایران و مسعود زنده روح کرمانی؛ رئیس هیات مدیره انجمن عکاسی میراث فرهنگی ادامه پیدا کرد.
در پایان این مراسم اعضای اجرایی ششمین رویداد ده روز با عکاسان و عکاسان روی سالن شهناز عکس یادگاری گرفتند.
فراهنگ**9338**1055
خبرنگار:صدیقه بهارلو**انتشار: زینب کارگر

انتهای پیام /*