شناسهٔ خبر: 23038228 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

نماینده کهگیلویه بزرگ در مجلس دهم:

تمام پروژه‌های بهداشت و درمان کهگیلویه بزرگ تعطیل است/پزشکان متخصص 14 ماه است حقوق نگرفته‌اند

نماینده کهگیلویه بزرگ در مجلس دهم از نیمه فعال و تعطیل‌بودن پروژه‌های‌حوزه بهداشت و درمان حوزه انتخابیه خود بشدت انتقاد کرد و گفت: برخی می‌گویند کهگیلویه بزرگ محروم نیست اما این‌حوزه با وجود تمامی خدمات صورت گرفته در انقلاب از بسیاری امکانات محروم است.

صاحب‌خبر -

نماینده کهگیلویه بزرگ در مجلس دهم شورای اسلامی افزود: تا مادامی که زیرساخت‌های توسعه‌ای در این حوزه انتخابیه تکمیل نشود، بدون شکل نام محرومیت را خواهیم داشت و مشکلات همچنان ادامه دارد.

هاشمی پور با اشاره به برخی از محرومیت‌های کهگیلویه بزرگ در حوزه زیرساختی، اظهار داشت:‌ بیش از 40 سال است که مسئولان به علت نبود فرودگاه از آمدن به این منطقه خودداری کرده و از سویی آب سدهای کوثر و مارون شهرهای سایر استان های کشور را آباد می‌کند اما یک مترمکعب از آنها مورد استفاده کشاورزان مردم منطقه ما نمی شود.                         

وی از نبود آزاد راه و بزرگ راه در حوزه انتخابیه کهگیلویه بزرگ هم اظهارنگرانی کرد و یادآورشد: چطور ممکن است یک کیلومتر آزاد‌راه و بزرگ‌راه نداشته و محروم نباشیم و از سویی معادن پنهان و آشکار ما هم که هیچ قدمی در راستای آن برداشته نشده ابتر مانده باشند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس دهم شورای اسلامی گفت: در استان کهگیلویه و بویراحمد هشت شهرستان وجود دارد که برای بازدید میدانی از حوزه انتخابیه کهگیلویه بزرگ باید 14 روز وقت گذاشت تا بتوان با مردم دیدار داشت و از سویی مشکلات آنان را از نزدیک بررسی کرد.

نماینده کهگیلویه بزرگ در مجلس با بیان اینکه ما نمی‌گوییم آنها اورژانس هوایی نداشته باشند، یادآورشد: ما می‌گوئیم باید اولویت‌بندی کنند و ببینند کجا محروم‌تر و دورافتاده‌تر است.

هاشمی پور گفت:‌ تمام پروژه‌های بهداشتی و درمانی کهگیلویه بزرگ نیمه تعطیل و در تعطیلی بسر می برد و عمر مفیدشان در حال اتمام است.

وی با اشاره به اینکه بیشتر پروژه‌های کهگیلویه‌بزرگ بیش از 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد اما همه نیمه‌کاره رها شده است، تصریح کرد:‌ اورژانس دهدشت به‌خاطر 10 درصد باقی مانده هم اکنون بحال خود رها شده و سازه‌اش در حال از بین رفتن است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با طرح این سوال که آیا محرومیت از بالاتر این که دستگاه فیکو بیمارستان دهدشت به دلیل اینکه دستگاه‌های متعلقه و تجهیزات مورد نیاز موجود نبوده به جای دیگر فرستاده شود، نیست؟ اظهارداشت: این درحالیست که مردم منطقه برای درمان بیمارهای چشمی مجبورند به سایر شهرستان های استانی و برون استانی مراجعه کنند.

نماینده کهگیلویه بزرگ از تعطیلی بیمارستان 32 تختخوابی بهمئی با 50 درصد پیشرفت فیزیکی هم به دلیل کمبود اعتبار خبرداد و اظهارداشت:‌ اگر بیمارستان‌های چرام، لنده و بهمئی ساخته شوند بار سنگینی از دوش بیمارستان دهدشت برداشته می‌شود.