شناسهٔ خبر: 23033388 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

به همت عشایر؛ تولید 11 هزار تن گوشت در سال + فیلم

مدیر کل امور عشایری استان اصفهان: حذف واردات بی رویه گوشت، ضروری است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ مدیر کل امور عشایری استان اصفهان گفت: با اجرای طرح افزایش زنجیره تولید گوشت قرمز، عشایر از 6 هزار تن به تولید 11 هزار تن گوشت در سال دست یافته اند.
مختار اسفندیاری افزود: این طرح با هدف امنیت غذایی، تحقق اهداف طرح اقتصاد مقاومتی، حفظ مراتع و جنگل ها، افزایش کیفیت گوشت قرمز و جلوگیری از واردات بی رویه گوشت اجرا شده است.
وی گفت: عشایر 1 میلیون راس دام سبک دارند که با اجرای این طرح، تا کنون 20 هزار راس دام سبک تحت پوشش قرار گرفته است و در صورت افزایش اعتبار 30 هزار راس دام دیگر در این طرح قرار می گیرند.
اسفندیاری با اشاره به اختصاص سالانه 45 میلیارد ریال برای اجرای این طرح، افزود: هم اکنون در حدود 300 پروار بندی کوچک و بزرگ با بیش از 500 خانوار عشایری در استان فعالند که در صورت افزایش اختصاص اعتبار، میزان تولید گوشت به 14 هزار تن در سال افزایش خواهد یافت.
مدیر کل امور عشایری استان اصفهان، با اشاره به واردات بی رویه گوشت قرمز هم گفت: با تولید گوشت در جامعه عشایری کشور و تولید سالانه حدود 200 هزار تن گوشت قرمز در کشور، حذف واردات بی رویه گوشت، ضروری به نظر می رسد.
طرح افزایش زنجیره تولید گوشت قرمز در جامعه عشایری استان از سال 94 آغاز شده است.
استان اصفهان بیش از 9 هزار و 600 خانوار عشایری دارد که سالانه حدود 30 درصد از گوشت قرمز استان را تامین می کنند.
ایل بختیاری، قشقایی و عرب جرقویه عشایر درون کوچ و برون کوچ استان اصفهان را تشکیل می دهند.

mp4
<div id="video-display-embed-code_1695055" ><script type="text/JavaScript" src="http://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/1947623/1695055?width=400&height=300"></script></div>

نظر شما