شناسهٔ خبر: 23030501 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شبکه‌خبر | لینک خبر

"پایتختی قدس را در خواب ببینند"

عضو کمیسیون امنیت ملی در واکنش به تصمیم ترامپ و اعلام قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی گفت: عمر ترامپ، نتانیاهو، ملک سلمان و دیگران قد نخواهد داد که پایتختی رژیم صهیونیستی را در قدس اشغالی ببینند.

صاحب‌خبر -
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،
به نقل از ایسنا، یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه« اعلام قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی از سوی آمریکا باعث وحدت و همبستگی بیر مسلمانان خواهد شد» گفت: قطعا این موضوع به عمر ترامپ، نتانیاهو، ملک سلمان و دیگران قد نخواهد داد که پایتختی رژیم صهیونیستی را در قدس اشغالی ببینند.
حجت‌الاسلام و المسلمین  ذوالنوری در واکنش به تصمیم ترامپ برای انتقال سفارت واشنگتن از تل آویو به بیت‌المقدس و اعلام قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی گفت: مثلث فعال یهود، صهیونیسم و رژیم صهیونیستی همواره فعال بوده البته همه یهودی ها صهیونیست نیستند. به طوری که برخی از آنها همچون خاخام ها از یهودیان ضد صهیونیست هستند.
وی افزود: ضلع دیگر فعال در این موضوع صهیونیسم بین‌المللی است که الزاما در دایره یهود و اسرائیل نمی گنجد. صهیونیسم مقوله بررگتری است که بخش عمده‌ای از جامعه مسیحیت را شامل می شود.
ذوالنوری همچنین گفت: ضلع سوم، رژیم صهیونیستی است که اضلاع پیرامونی و ماهیچه های مفاصل آن را رژیم های وابسته و سرسپرده منطقه تشکیل می دهند و برای تحقق اهداف آن مثلث شوم اقداماتی را انجام می دهد.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه« این سه ضلع مثلث شوم از گذشته برای دولت سازی یهود تلاش کرده‌اند» گفت: روسای جمهوری گذشته آمریکا نیز تلاش هایی را انجام داده‌اند با این تفاوت که ترامپ جسارت ویژه‌ای برای علنی کردن این اقدامات به کار برد.
وی در عین حال گفت: البته گاهی اوقات اتفاقاتی به ظاهر تلخ اما در باطن شیرین رخ می دهد. این اتفاق نتایجی به همراه دارد از جمله آن پیوند این اضلاع، وابستگی سران کشورهای عربی و منطقه‌ای و در نهایت وحدت و همبستگی بیشتر بدنه مسلمانان در کشورهای اسلامی است.
وی تاکید کرد: این اتفاق باعث خواهد شد که چنین رویایی محقق نشود. قطعا عمر نتانیاهو و ترامپ، ملک سلمان و عمر سلمان و دیگران قد نمی دهد که پایتخت رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی را ببینند.
ذوالنوری در پایان گفت: همانطور که کشورهای دنیا با این تصمیم ترامپ همراهی نکردند در آینده خواهیم دید که چنین تصمیمی باعث انزوای بیشتر رئیس جمهور آمریکا و رسوایی بیشتر رژیم صهیونیستی و به دنبال آن افزایش قدرت مقاومت و بیداری مسلمانان خواهد شد.