شناسهٔ خبر: 23018875 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

نجفی‌قدسی بیان کرد:

غفلت از بهره‌گیری از بزرگان و علما

گروه مسابقات: مدیر دارالقرآن امام علی(ع) در اختتامیه مسابقات بانوان گفت: اگر الان شاهد هستیم جوانان به قرآن بی‌توجه هستند به دلیل اینکه کلاس‌های قرآن در آموزش و پرورش، بی بهره از حضور بزرگان است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مرتضی نجفی قدسی، مدیر دارالقرآن امام علی(ع) و مسئول این مسابقات، امروز 24 اذرماه در آیین اختتامیه یازدهمین دوره مسابقات سراسری این دارالقرآن ویژه بانوان با اشاره به اینکه مسابقات فوق به صورت فشرده در 10 روز برگزار شد، اظهار کرد: این مسابقات در 10 سالن مجزا با برنامه‌ریزی که معاونت IT و فناوری اطلاعات مؤسسه داشتند انجام گرفت.
وی با اشاره به بخش هاییاز پیام آیت‌الله نوری‌ همدانی از مراجع عظام تقلید به این دوره از مسابقات، ادامه داد: برای رفع مهجوریت از قرآن و گسترش فرهنگ قرآنی نگاه‌ها باید معطوف به وزارت آموزش و پرورش شود.
نجفی قدسی افزود: این مطلب مهمیست باید در این کشور اگر می‌خواهیم نسل جوانمان دیندار باشد و قرآنی باشد، آموزش و پرورش ما باید غنی باشد. در زمان رژیم گذشته برجسته‌ترین افراد از علما و بزرگان به فعالیت در آموزش و پرورش می‌رفتند.
مدیر دارلقرآن امام علی(ع) با اشاره به حضور چهره‌های برجسته در طول تاریخ در نظام آموزش و پرورش به منظور تربیت جوان‌ها، بیان کرد: متأسفانه بعد از انقلاب نسبت به آموزش و پرورش غفلت شده است. اگر الان شاهد هستیم که عده‌ای نماز نمی‌خوانند و به قرآن بی‌توجه هستند به دلیل اینکه کلاس‌های قرآن در آموزش و پرورش معلم قرآنی ندارد و کلاس‌ها اسما اداره می‌شود اگر از ظرفیت قرآن و درس دینی مدارس به خوبی استفاده شود چرا بچه‌ها دین‌دار نشوند.
وی با استناد به صحبت‌هایی از استاد پرروش اینکه «درمدرسه، راهنمایی و دبیرستان شاکله فرزندان شکل می‌گیرد» ادامه داد: مـتأسفانه بزرگان از آموزش وپرورش فاصله گرفته‌اند. آموزش و پرورش باید چهره‌های برجسته داشته باشد، مدارس و آموزش و پرورش بستر اصلی‌ است.
نجفی قدسی از مسئولان شورای توسعه در خواست کرد: پراکنده‌کاری نکند باید همت اصلیشان معطوف به آموزش و پرورش باشد. آموزش و پرورش نیز از ظرفیت بزرگان و حوزه‌های علمیه استفاده کنند.
وی همچنی با ابراز گلایه از حضور کمتر ما در مساجد نسبت به اهل‌تسنن، عنوان کرد: حضور اهل‌سنت در مساجد 12 برابر ما است و ما مساجد را خالی کردیم. چند نفر به نماز جماعت اهتمام دارند و حال آنکه در رساله‌های عملیه نوشته‌اند ترک نماز جماعت بدون عذرشرعی جایز نیست.
مدیر دارالقرآن امام علی(ع) با تأکید بر اینکه تنها سه شب احیای شب‌های قدر به مساجد بها می‌دهیم، تصریح کرد: این زیبنده جامعه شیعه نیست که کل سال مساجد را نیمه خالی رها می‌کنند و به اقامه نماز جماعت در مساجد توجه نمی‌کنند.
وی تأکید کرد: مدارس جایگاه اصلی آموزش و پرورش کشور است شما اساتید و قرانیان اگر توانایی دارید به دل آموزش و پرورش بروید البته کلاس‌های آموزش قرآن بیرون جای خود را دارد اما قابل قیاس با آموزش و پرورش نیست.
یادآور می‌شود، یازدهمین دوره مسابقات سراسری دارالقرآن امام علی(ع) از ۱۵ تا ۲۴ آذرماه در مرکز فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی واقع در تهران، بهارستان، چهارراه سرچشمه، یادمان شهدای هفتم تیر برگزار شد.