استفان دی میستورا گفت که هیچ کدام از طرفین مذاکرات ژنو به طور جدی گفتگو نکردند، اما بیشترین مسئولیت شکست این مذاکرات بر دوش دولت سوریه بود.
نماینده سازمان ملل متحد تأکید کرد که نمایندگان رژیم بشار اسد در مورد هیچ سوژه ای به جز تروریسم حاضر به مذاکره نبودند.
او گفت: "ما موفق به انجام مذاکره نشدیم. به عبارت دیگر، مذاکرات انجام نشد. من ندیدم که دولت سوریه واقعا به دنبال گفتگو باشد. اگر از من بپرسید به شما خواهم گفت که این بزرگترین فرصتی بود که از دست رفت. فرصتی طلایی در برهه ای که اقدامات نظامی در سوریه به نظر رو به پایان است."
همچنین نصر حریری، مذاکره کننده و رهبر هیأت نمایندگی مخالفان رژیم بشار اسد گفت: " روند مذاکرات ژنو در خطر واقعی است. و این بر عهده جامعه جهانی و همچنین شورای امنیت سازمان ملل متحد است که از این مذاکرات محافظت کند."
وی اضافه کرد: "با توجه به آخرین تحولات، من فکر می کنم که روسیه بتواند به تنهایی به رژیم سوریه فشار کافی بیاورد به دلیل حضور یک دولت دیگر که برای راه حل های سیاسی و قطعنامه های شورای امنیت مانع ایجاد می کند."
نصر حریری گفت: "جامعه جهانی به سیاستی جدید نیازد دارد، وگرنه این راه، بن بست خواهد بود. و متأسفانه هزینه آن را مردم سوریه چه در داخل کشور و چه در خارج پرداخت خواهند کرد."
در مقابل دولت سوریه اپوزیسیون این کشور را به زمینه چینی برای شکست این مذاکرات متهم کرد.
دولت سوریه به نشست مخالفان بشار اسد در أواخر ماه نوامبر در ریاض اشاره کرد که در آن کناره گیری بشار اسد از قدرت، شرط لازم برای هرگونه راه حل سیاسی دانسته شد.
بشار جعفری، رئیس هیأت نمایندگی دولت دمشق با متهم کردن "طرف دیگر" مذاکرات، یعنی عربستان سعودی و کشورهای غربی، گفت: "آنچه در بیانه ریاض دو نوشته شد این دور از مذاکرات ژنو را خراب کرد."
او مدعی شد که این کشورها خواهان موفقیت مذاکرات ژنو نیستند.