شناسهٔ خبر: 23005099 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: خرداد | لینک خبر

پل معلق موثر در حضور گردشگران در مشگین شهر

صاحب‌خبر -

خرداد:معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: راه‌اندازی پل معلق یکی از عوامل حضور گردشگران در مشگین شهر است.

پل معلق

به گزارش خرداد به نقل از ایسنا، اکبر سنگی در جلسه بررسی جاذبه‌های گردشگری مشگین‌شهر اظهار کرد: با راه‌اندازی پروژه جذاب پل معلق که در سطح کشور از لحاظ حجم کاری و استانداردهای موردنظر یک پروژه بی‌نظیر محسوب می‌شود شاهد حضور گردشگران بی‌شماری در این منطقه بودیم. سرمایه‌گذار این پروژه با بهره‌مندی از اصل خلاقیت و نوآوری در اجرای پروژه‌های متعدد در این مجموعه سعی کرده است تا یک فضا و مکان جذاب برای گردشگران داخلی و خارجی فراهم آورد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 270 موافقت اصولی در بخش‌های مختلف گردشگری برای سرمایه‌گذاران در شهرستان مشگین‌شهر صادر شده است، ادامه داد: شهرستان مشگین‌شهر به لحاظ پتانسیل جمعیتی و اقتصادی سومین شهرستان استان اردبیل است که با داشتن ظرفیت‌های مختلف اعم از تاریخی، طبیعی و اکوتوریسم قابلیت توسعه سریعی را دارد. سعی کردیم با توجه به این قابلیت‌ها برنامه‌ریزی‌ها و هدفگذاری‌ها را به گونه‌ای انجام دهیم تا امکان بهره‌برداری از این توانمندی‌ها فراهم آید.

معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی استان اردبیل خاطرنشان کرد: نزدیکی به دامنه‌های سبلان و فضای طبیعی که در این منطقه وجود دارد یکی از جاذبه‌های اکوتوریسم بی‌نظیر کشور محسوب می‌شود به طوری که وجود بیش از 17 چشمه آب معدنی و مناظر زیبا و چشم نواز در بخش روستایی و عشایری جذابیتی بی‌نظیر در مشگین‌شهر فراهم کرده تا جذب گردشگران بی‌شماری را در فصول مختلف شاهد باشیم.

سنگی، وجود چنین جذابیت‌هایی را در یک شهرستان زمینه‌ساز حضور گردشگران خواند و گفت: شهرستان مشگین‌شهر از جاذبه‌های تاریخی و باستانی بی‌نظیر همچون مجموعه شهریری، کهنه قلعه ومجموعه شیخ حیدر برخوردار است که جذابیت‌های طبیعی نظیر باغات میوه در این شهرستان و همچنین چشم‌اندازهای خدادادی نیز بر این تنوع افزوده است. در مشگین‌شهر به راحتی می‌توان فراگیر شدن حضور گردشگران را در همه فصول و مکان‌ها مشاهده کرد.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل نیز گفت: اصلی‌ترین حمایت دولت از صنعتگران و هنرمندان، بازاریابی برای محصولات آنها باشد.

علیرضا دباغ عبداللهی در جلسه ستاد ساماندهی فعالان صنایع دستی در اردبیل اظهار کرد: معتقدیم اقتصاد و صنعت عرصه‌ای نیست که دولت بخواهد در آنها دخالت کرده و یا با ورود خود در این عرصه‌ها زمینه برخی دخالت‌ها و رفتارهای نابجا را فراهم آورد. حمایت‌های دولتی باید در مسیر پشتیبانی از فعالان عرصه صنایع دستی و بخش‌های مختلف در این حوزه باشد. ورود نابه جای سیستم دولتی به این بخش در حقیقت اجحاف در حق هنرمندان و صنعتگران صنایع دستی است و بالاتر از حمایت دولتی باید تشکل‌ها و انجمن‌های غیردولتی در این زمینه شکل گرفته و حامی فعالان این بخش باشد.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی استان اردبیل اضافه کرد: ما در قالب مجموعه دولتی سعی داریم تا در قالب برنامه‌های آموزشی از ظرفیت‌های خوب صنایع دستی استان حمایت کنیم به طوری که اکثر آموزش‌های ما در مراکز مجاز و رسمی به شکل رایگان انجام می‌شود. براساس تفاهم‌نامه‌ای که با یکی از شرکت‌ها به امضا رساندیم قرار شده است این شرکت ابزارها و ادوات مورد نیاز فعالان این حوزه را تامین کرده و روش آموزش استاد-شاگردی به شکل گسترده توسعه پیدا کند.

وی حمایت دولتی دیگر را در قالب پوشش بیمه‌ای شاغلان این بخش بیان کرد و افزود: در حال حاضر در استان اردبیل بیش از 3841 نفر فعال صنایع دستی تحت پوشش بیمه قرار گرفته‌اند که این افراد از بیمه بیکاری و مستمری و بیمه درمان بهره‌مند هستند.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی استان اردبیل پرداخت تسهیلات بانکی را به این بخش یادآور شد و تصریح کرد: از طریق صندوق کارآفرینی امید و براساس تفاهم‌نامه امضا شده این تسهیلات به متقاضیان پرداخت می‌شود به طوری که اخیرا نیز در قالب اشتغال فراگیر و توسعه روستایی منابع اعتباری خوب با نرخ سود 6 درصد برای فعالان این بخش در حال پرداخت است.