مجتبی صدیقی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: در چند سال اخیر شاهد بروز مشکلاتی برای ارائه خدمات تغذیه دانشجویی در حوزه فضای فیزیکی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر بودیم که با پیگیری مسئولان هم اکنون ۳۴۰ ظرفیت جدید که حدود ۴۰ درصد از فضای جدید دانشگاهی میشود برای این دانشگاه در نظر گرفته شده است تا مشکلات صفهای طولانی در زمان ارائه غذای دانشجویی برطرف شود.
وی با بیان اینکه در دانشگاههای شهرستان مشکلی از بابت محدودیت فضای فیزیکی وجود ندارد گفت: در دانشگاههای شهرستان باید به دنبال افزایش کیفیت غذای دانشجویی باشیم و بتوانیم با مشارکت دانشگاه، آشپزخانههای آنها را به آشپزخانه صنعتی تبدیل کنیم تا غذای دانشجویان با کیفیت بهتری تهیه شود.
معاون دانشجویی وزیر علوم با بیان اینکه در دانشگاههای تهران شاهد محدودیت فضای فیزیکی هستیم تأکید کرد: امیدواریم مشکلات فضای فیزیکی در دانشگاههای تهران با مشارکت خود دانشگاهها برطرف شود البته در راستای صنعتی کردن آشپزخانهها اعتباراتی از سوی صندوق رفاه وزارت علوم در نظر گرفته شده است.
صدیقی گفت: در طول ۴ سال گذشته تلاش کردیم از گسترش کمی دانشگاهها جلوگیری کنیم تا بتوانیم کیفیت غذا در خوابگاههای دانشجویی را افزایش و تسهیلات بهتری در زمینه تربیت بدنی و خدمات دانشجویی ارائه دهیم.