ریاض منصور، سفیر فلسطین در سازمان ملل به خبرگزاری فرانسه گفته که متن این قطعنامه با هدف درخواست از دولت آمریکا برای "لغو" تصمیم خود درباره اورشلیم تنظیم خواهد شد.
یک منبع دیپلماتیک فلسطینی که نخواست نامش فاش شود نیز به خبرگزاری فرانسه گفته که آنچه در قطعنامه بعدی شورای امنیت درباره این موضوع اهمیت دارد، این است که "حمایت 14 تا 15 عضو این شورا" را با خود داشته باشد.
بنا به گزارش این خبرگزاری، در جلسه اضطراری شورای امنیت پس از اعلام پذیرفتن اورشلیم به عنوان پایتخت اسرائیل از سوی دونالد ترامپ، اعضای این شورا به صور مختلف از این تصمیم انتقاد کردند. بسیاری از آنها نیز این تصمیم رئیس جمهوری آمریکا را یک نوع "تجاوز" به قطعنامههای پیشین شورای امنیت خواندند. قطعنامههایی که در آنها تصریح شده که موضوع اورشلیم باید بخشی از توافق میان اسرائیل و فلسطین باشد.
همچنین به گفته یک منبع دیپلماتیک فلسطینی دیگر هدف نهایی از این قطعنامه، فشار بیشتر بر آمریکا برای این است که در پروژه صلح میان اسرائیل و فلسطین که از زمان روی کارآمدن دونالد ترامپ وعده آن داده شده، توجه بیشتری به خواستههای فلسطینیان شود.
مذاکرات صلح میان اسرائیل و فلسطین که از سال 2013 آغاز شده، از سال 2014 متوقف گشته است. همچنین درگیری میان جنبش اسلامی حماس و اسرائیل رخ داده است.
در تازهترین گزارش خبرگزاری فرانسه ارتش اسرائیل صبح پنجشنبه 14 دسامبر/ 23 آذر حملات هوائی علیه حماس در نوار غزه صورت داده است. این حملات در پاسخ به حملات موشکی پیشین حماس بوده است.
ارتش اسرائیل در بیانیهای اعلام کرده که سه مرکز نظامی تحت کنترل حماس در نوار غزه را مورد حمله قرار داده است.
بنا به اعلام این ارتش، مراکز نظامی حماس در نوار غزه برای ذخیره اسلحه بوده است.