شناسهٔ خبر: 22998313 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: رسا | لینک خبر

رییس ستاد اقامه نماز آذربایجان غربی مطرح کرد؛

فعالیت ۴۰ هزار سایت وهابیت برای شبهه افکنی دینی

رییس ستاد اقامه نماز آذربایجان غربی گفت: ۴۰ هزار سایت وهابیت برای شبهه افکنی دینی در فضای مجازی فعال است؛ این در حالی است که تنها ۲۰۰ پایگاه در مقابله با این هجمه فعالیت دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ارومیه، علی برزگر، رییس ستاد اقامه نماز آذربایجان غربی پیش از ظهر امروز در اجلاس نماز با محوریت «نماز و فضای مجازی» به چالش های فضای مجازی اشاره و اظهار کرد: مهم ترین چالش های فضای مجازی، دینی و مذهبی است؛ به گونه ای که با بیان آزاد افکار و عقاید، نظرات مغایر دین و مذهب به دیگران تحمیل می شود.

وی اذعان کرد: ۴۰ هزار سایت وهابیت برای شبهه افکنی دینی در فضای مجازی فعال است و تنها ۲۰۰ پایگاه در مقابله با این هجمه فعالیت دارد.

رییس ستاد اقامه نماز آذربایجان غربی ایجاد شکاف بین انقلاب و نظام با مردم را از دیگر چالش های فضای مجازی اعلام کرد و افزود: دشمن در تلاش است با بزرگنمایی ضعف ها و بی ارزش نشان دادن دستاوردها، نظام را ناکارآمد جلوه دهد.

برزگر ترویج خرافه گرایی و عرفان های دروغی در فضای مجازی را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: دشمنان با طرح ارتباط با عوامل دیگر و مسائل ماورایی القا می کنند که نیاز به عبادت برای تغییر حال و ارتباط با خداوند وجود ندارد.

وی با بیان اینکه دشمن در فضای مجازی به دنبال گسترش تاثیرپذیری از فرهنگ صهیونیسم است، گفت:  متاسفانه دشمنان در فضای مجازی یهودی ها را منادی فرهنگ و فلسطین را موضوع عربی و بی ارتباط با ایران و عجم معرفی می کنند درحالی که براساس سنت پیامبر بی تفاوتی نسبت به حال مسلمانان درست نیست.

برزگر جدایی از فرهنگ مهدویت و انتطار را از دیگر حربه های دشمنان در فضای مجازی خواند و گفت: متاسفانه امروز حضرت مهدی (عج) را در فیلم ها با خشونت مطرح می کنند. 

وی افزود: اخیرا در فیلم آمریکایی که در شبکه های مجازی و سینماها اکران شد مهدی موعود (عج) را رهبر داعش معرفی کردند که با ظهورش داعش مجددا تشکیل خواهد شد.

رییس ستاد اقامه نماز آذربایجان غربی گفت: مسائل جنسی از دیگر آسیبهای فضای مجازی است که با گرایش جوانان به این سمت بنیان خانواده سست می شود.


وی تصریح کرد: کاهش تاثیرپذیری فرزندان از والدین، اشاعه فرهنگ مدگرایی، تشویق به هنجارشکنی و آشوب گرایی، اعتیاد به اینترنت و پایین آوردن راندمان علمی و دوستیابی اینترنتی از دیگر چالش های فضای مجازی است.

برزگر با اشاره به تاثیر فضای مجازی در جنبه های مختلف زندگی فردی و اجتماعی گفت: طبق فرموده رهبری فضای مجازی، در واقع فضای حقیقی است؛ چراکه حقیقتا اثرگذار  است. /۹۳۶/پ۲۰۳/ب۲