به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت در نامهای خطاب به آیت الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضاییه نوشت:
احتراما به استحضار میرساند جلسه دیروز جنابعالی با نمایندگان تشکلهای دانشجویی که قریب به ۸ ساعت به طول انجامید در فضایی منطقی برگزار گردید و به رفع بخشی از ابهامات نمایندگان تشکلهای دانشجویی منجر شد.
در این دیدار با صبر و حوصله به سوالات و نکات دانشجویان در خصوص ابعاد مختلف عملکرد قوه قضاییه پاسخ داده شده است علی رغم وجود برخی نواقص جزئی شیوه برگزاری این جلسه را میتوان نمونه بسیار خوبی برای جلسات مسئولان با قشر جوان و دانشجو دانست که هدف آن به طور کامل بهره گیری از نکات دانشجویان و نکات آنها است. بدیهی است این جلسات گامی بلند در جهت اعتماد سازی اذهان عمومی نسبت به قوه قضاییه خواهد بود.
همچنین در انتهای این نامه تاکید شد: لذا بدینوسیله مراتب تشکر و قدردانی خود را برای برگزاری این جلسه خدمت شما اعلام میداریم. امید است این جلسه باب آغاز سلسله جلسات از این دست با مسئولان باشد.
∎