شناسهٔ خبر: 22985280 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

رئیس سازمان مدیریت‌ و برنامه‌ریزی خراسان رضوی:

دولت 71 هزار پروژه ناتمام در دست دارد/ رشد منفی 12.8 درصدی اعتبارات عمرانی خراسان رضوی

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان خراسان رضوی با اشاره به رشد منفی 12.8 درصدی استان در اعتبارات عمرانی، از 71 هزار پروژه ملی و استانی ناتمام که در دست دولت است، خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، رضا جمشیدی ظهر امروز در نشست خبری خود با اصحاب رسانه در سالن جلسات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی در خصوص ویژگی‌های بودجه سال 97 اظهار داشت: 4 ویژگی مهم در بودجه سال 97، توجه ویژه به تولید و اشتغال، توجه ویژه به عدالت اجتماعی، اصلاحات ساختاری در تدوین بودجه و توجه ویژه به اولویت‌های برنامه‌ای است که می‌توان نام برد.

وی با اشاره بر اینکه روند استقرار بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد باید باشد، روند استقرار بودجه‌ریزی در خراسان رضوی را این گونه برشمرد: اصلاح فرآیند تصویب، اصلاح فرآیند توزیع اعتبارات و همچین اصلاح فرآیند اجرا و نظارت است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان خراسان رضوی افزود: ردیف‌های اصلی و متفرقه در بودجه باید ساماندهی شود، به صورتی که ردیف‌های متفرقه از 337 ردیف به 138 ردیف کاهش یابد، حذف یا انتقال 199 ردیف متفرقه به ذیل اعتبارات دستگاه‌های اجرایی و استانی، حذف، ادغام و انتقال 45 ردیف جدول شماره هفت قانون بودجه، ارائه اعتبارات هزینه‌ای به تفکیک 7 فصل هزینه‌ای و همچنین کاهش سهم اعتبارات متفرقه از 20 درصد در سال 1396 به 11.8 در سال 1397 است.

جمشیدی اشاره کرد: حدود 71 هزار پروژه ناتمام در دست دولت که شامل 6 هزار پروژه ملی و 65 هزار پروژه استانی است.

وی با تأکید بر اینکه بخشی از حوزه‌های موجود در کشور باید به بخش خصوصی واگذار شود، متذکر شد: از جمله این حوزه‌ها حمل و نقل، صنعت و معدن، آب و فاضلاب، ارتباطات و فناوری ارتباطات، آب، کشاورزی، میراث فرهنگی و گردشگری، سلامت، ورزش، فرهنگی و هنری، انرژی، آموزش عالی و آموزش عمومی و فنی حرفه‌ای بوده که باید به بخش خصوصی واگذار شود.

رئیس سازمان مدیریت ‌و برنامه‌ریزی استان خراسان رضوی یادآور شد: پرداخت یارانه نقدی در راستای عدالت اجتماعی باید هدفمند شود، به صورتی که پرداخت یارانه نقدی برای اقشار نیازمند معطوف گردد.

جمشیدی با اشاره به اینکه خراسان رضوی در اعتبارات عمرانی رشد منفی 12.8 درصدی دارد، اضافه کرد: عمده علت کاهش اعتبارات خراسان رضوی ناشی از کاهش سهم 3 درصدی نفت و گاز است.

وی اینگونه بیان کرد: سهم خراسان رضوی در اعتبارات عمرانی در کشور در سال 96، 5.12 درصد بوده است که این عدد باید به 5.5 در سال آینده کاهش پیدا کند.

انتهای پیام/ذ