شناسهٔ خبر: 22983209 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

«شرح یک عکس» با استقبال مخاطبان نمایش داده شد

صمدیان: بی‌سلیقگی بصری در شرایط کنونی بیداد می‌کند

مستند «شرح یک عکس» که به ماجرای ثبت لحظه نجات یک کودک توسط امید وهاب‌زاده در ماجرای حمله تروریستی به مجلس می‌پردازد، با حضور کارگردان اثر و رئیس هیأت مدیره انجمن عکاسان ایران رونمایی شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس، در هفتمین روز از ششمین همایش «۱۰ روز با عکاسان»، مستند «شرح یک عکس» با حضور ساتیار امامی، کارگردان اثر و سیف‌الله صمدیان، رییس هیأت مدیره انجمن عکاسان ایران در خانه هنرمندان نمایش داده شد.

این مستند نگاهی متفاوت و روایتی به حادثه تروریستی مجلس دارد و داستان پسرکی به نام «عماد» را روایت می‌کند که خانواده‌اش به دلیل بیماری نادر او، درگیر مشکلات مالی هستند و با درخواست‌های کمک، سر از مجلس شورای اسلامی در می‌آورند.

داستان از عکسی آغاز می‌شود که توسط امید وهاب‌زاده، عکاس خبرگزاری فارس از صحنه نجات این کودک گرفته شده است، عکسی که به یک‌باره بازتابی جهانی از حمله داعش به ایران ارائه کرد.

در ادامه این فیلم، نشان می‌دهد که چطور عکس وهاب‌زاده، سبب شد که کودک بیمار در مرکز توجه مسئولان قرار گیرد و زندگی او و خانواده‌اش دچار تحول شود.

 

پس از پایان نمایش این فیلم، سیف‌الله صمدیان از شور و اشتیاق مخاطبان نسبت به برنامه 10 روز با عکاسان تشکر کرد و گفت: عماد کوچک با بیماری نادری دست به گریبان است که از میان 70 میلیون نفر تنها 7 نفر به آن دچار هستند اما این فیلم نشان می‌دهد که عکاسی تا چه اندازه می‌تواند در تغییر مسیر زندگی انسان‌ها مؤثر عمل کند لذا امیدوارم که شاهد روزی باشیم که عکاسان پویا و جوان ما، امنیت لازم را برای کار در کشور داشته باشند.

او افزود: بسیار خوشحالم در شرایط کنونی که بی‌سلیقگی بصری بیداد می‌کند، شاهد فیلمی بودم که نقش و تأثیر عکاسی را به تصویر کشیده است.

ساتیار امامی نیز در ادامه این جلسه گفت: من در این اثر بغض چندین ساله عکاسانی چون، محمد فرنود، سعید صادقی، کاوه گلستان، حسین پرتوی و بسیاری دیگر از هنرمندان این عرصه را به تصویر کشیدم. شاید باور کردنی نباشد اما من هر بار که به تنهایی مستند «شرح یک عکس« را دیدم، گریستم.

او ادامه داد: در این فیلم سعی کردم بخشی از تلاش جامعه عکاسان ما را که خود هرگز دیده نمی‌شوند و سختی‌ها و مرارت بسیاری برای نشان دادن جامعه از سر می‌گذرانند، نشان دهم لذا از تمام همکارانی که در این راستا عکس‌ها و آرشیوهایشان را در اختیار من گذاشتند، سپاسگزارم.

این هنرمند تصریح کرد: همه ما یک فریم مکث کردیم و از پشت دوربین اشک ریخته‌ایم اما انعکاس داده‌ایم اما من فکر می‌کنم که همواره ۲۳ فریم از سال‌ها عقب بوده‌ایم با این وجود من هرگز عکاسی را رها نمی‌کنم زیرا در این عرصه می‌توانم بدون سفارش انتخاب کنم که چه ببینم و چه نبینم.

انتهای پیام/