شناسهٔ خبر: 22982623 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

مصرف "به" و رب آن به رفع ریفلاکس معده کمک می‌کند /چگونه "چای به" تهیه کنیم

خبرگزاری میزان- در مبتلایان به رفلاکس معده مصرف "به" و رب "به" بعد از غذا می‌تواند کمک‌کننده باشد, فالوده "به" و سیب در کنار عناب علاوه بر تسکین درد معده و کاهش استرس به تقویت رحم نیز کمک می‌کند, یکی از خواص به مُدر بودن است برای پاکسازی و شستشوی کلیه مفید است.

صاحب‌خبر -

مصرف به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، "به" میوه ارزشمندی است که نباید از مصرف آن غافل شد, این میوه مقوی‌ قلب، مغز،‌ معده و اسفنگتر معده, نشاط‌آور و اشتها‌آور است.

مصرف "به" در حال ناشتا و خالی بودن معده ممکن است یبوست‌آور باشد اما مصرف آن بعد از غذا، ملین است و می‌توان آن را خشک کرده و به عنوان دمنوش نیز استفاده کرد.

در مبتلایان به رفلاکس معده مصرف "به" و رب "به" بعد از غذا می‌تواند کمک‌کننده باشد, فالوده سیب و "به" با هم در کنار عناب علاوه بر تسکین درد معده و کاهش استرس به تقویت رحم نیز کمک می‌کند, به ترتیبی که قبل ایام قاعدگی و در صورت شدت خونریزی بسیار توصیه شده است.

یکی از خواص به، مُدر بودن است بنابراین برای پاکسازی و شستشوی سیستم کلیوی و ادراری مفید است اما باید مراقب یبوست احتمالی ایجاد شده از آن بود.

طرز تهیه چای "به"

"به" رسیده ایرانی را انتخاب کرده ،کاملاٌ شسته و پرز آن گرفته شود, آن را در قطعات ریز رنده کرده، با گرمای ملایمی نظیر شوفاژ یا بخاری، کم‌کم خشک کنند, سپس در ماهی‌تابه داغ تفت داده شود تا به رنگ قهوه‌ای درآید؛ برای تهیه دمنوش یک قاشق غذاخوری از این چای به برای یک قوری کفایت می‌کند؛ برای خوش رنگ شدن و افزایش اثرات قلبی آن می‌توانید, مقدار بسیار اندکی زعفران به آن اضافه کرد.

 

 

منبع:تسنیم

 


انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

نظر شما