شناسهٔ خبر: 22982252 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

از امروز به مدت دو روز؛

نخستین کنگره بین‌المللی فرآورده‌های حلال در دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز به کار کرد

نخستین کنگره بین المللی فرآورده‌های حلال به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با حضور اساتید و کارشناسان این عرصه آغاز به کار کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، نخستین کنگره بین المللی فرآورده های حلال از امروز به مدت دو روز در برج سپید دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با حضور اساتید و کارشناسان این عرصه آغاز به کار کرد.

این کنگره در محورهای ویژگی و معیار غذای حلال و طیب، قواعد فقهی مرتبط با فرآورده های حلال، اشتراک و افتراق ادیان در معیار حلال، معیار حلیت گوشت و فرآورده های آن، طهارت و نجاست در فرآورده های حلال و مسائل مستحدثه در فرآورده های حلال در حال برگزاری است.

در این کنگره اساتید و کارشناسانی مانند مشار حسین، پژوهشگر ارشد SESRIC از پاکستان، دکتر احسان اووت، دبیر کل موسسه استاندارد و متدولوژی کشورهای اسلامی از ترکیه(OIC-SMIIC) ، پروفسور وینای دهلان(مدیر بنیاد مرکزی تحقیقات حلال تایلند)، عام بستامان(عضو هیئت علمی دانشگاه،فارغ التحصیل رشته مدیریت و برنامه ریزی از اندونزی) و  صابر علی خان(متودولوژیست ارشد مرکز جهانی تحقیقات و تمرکز قومی از انگلستان) به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.