شناسهٔ خبر: 22981494 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: آناج | لینک خبر

باید شرایط را برای بخش خصوصی فراهم کنیم؛

جعفری: راهکار پیشرفت، برنامه‌محور بودن است/ در آستانه تبریز 2018 باید توریست فوتبالی به تبریز بیاوریم

محمدحسین جعفری در مجمع انتخاباتی هیات فوتبال استان گفت: اگر می‌خواهیم در فوتبال پیشرفت داشته باشیم باید برنامه محور باشیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش آناج، مجمع عادی انتخابات هیات فوتبال استان آذربایجان‌شرقی صبح امروز با حضور تاج رئیس فدراسیون فوتبال کشور و جمشید نظمی مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌شرقی، روسای هیات‌های فوتبال شهرستان‌های استان، نمایندگان باشگاه‌های تبریز در تالار خاقانی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آغاز شد.

در این مجمع، محمد حسین جعفری با اشاره به سوابق مدیریتی خود در ورزش استان اظهار داشت: 32 سال در سطوح مختلف در سپاه خدمت کردم. مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی بودم و در راستای خدمتم افتخار ریاست هیات تیراندازی استان را به مدت 10 سال داشتم.

وی با بیان اینکه مولفه مدیریت پویا و موفق قدرت عقلانیت است، تصریح کرد: بهترین نوع مدیریت دانایی اندیشیدن و نگاه به آینده است. اگر می‌خواهیم در فوتبال پیشرفت داشته باشیم باید برنامه محور باشیم.

مدیرعامل سابق باشگاه تراکتورسازی در ادامه تشریح برنامه‌های خود متذکر شد: باید مدیریت دانش و دانش افزایی را در بین خودمان تقویت کنیم. دنیای فوتبال مدرن در مسیر ترقی سریع قرار دارد و برای پیشرفت باید به فوتبال دیگر کشورها سر زد و از آنها الگو گرفت.

وی اضافه کرد: دارایی ما هیات‌های فوتبال شهرستان‌ها هستند که هیات فوتبال را با هیات‌های فوتبال استان‌ها و فوتبالی‌ها اداره خواهیم کرد. باید با همدلی و وحدت مشکلات را یکی پس از دیگری رفع کنیم.

جعفری با اشاره به اهمیت نقش بخش خصوصی در ورزش کشورمان اذعان داشت: باید شرایط را برای بخش خصوصی در فوتبال فراهم آوریم تا در فوتبال ما سرمایه گذاری کنند. قطعا بدون تعامل سازنده راه به جایی نخواهیم برد.

وی ادامه داد: با تعامل با فدراسیون و هیات رئیسه و همچنین باشگاه‌ها در همه سطوح و رسانه‌ها برنامه‌های 4 ساله را پیش خواهیم برد و با خرد جمعی پیش خواهیم رفت. همچنین در آستانه تبریز 2018 باید توریست فوتبالی به تبریز بیاوریم.