شناسهٔ خبر: 22978410 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مرگ ۹ روهینگیایی بر اثر بیماری دیفتری

مقامات بنگلادش می‌گویند آمادگی شروع بیماری‌هایی غیر از دیفتری را در میان آوارگان روهینگیایی داشته‌اند، اعلام کردند که ۹ نفر از آوارگان بر اثر این بیماری جان باختند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، پس از شیوع بیماری دیفتری در میان آوارگان روهینگیا، بنگلادش روز سه‌شنبه اقدام به واکسیناسیون کودکان کرد.

براساس گزارش خبرگزاری فرانسه، این بیماری در اردوگاه‌ها جان 9 نفر را گرفت و بیش از 700 نفر دیگر را آلوده کرده که علت شیوع آن مشکوک است. تیم‌های بهداشت و درمان در بنگلادش اعلام کردند که آنها به طور ناگهانی با شیوع این بیماری باکتریایی در اردوگاه‌های آوارگان روهینگیا مواجه شدند.

رئیس انجمن اِپیدمیولوژی، کنترل و درمان بنگلادش گفت: تاکنون 9 نفر جان خود را از دست داده‌اند. سازمان خدمات بهداشتی بنگلادش نیز بیان کرد: 700 نفر به این بیماری مبتلا و 104 نفر دیگر نیز که بیشتر آنها کودکان هستند طی 24 ساعت گذشته با این بیماری مواجه شده‌اند.

مقامات مسئول، دو واحد جداگانه را در اردوگاه‌هایی که دسترسی کمی به غذا، پناهگاه مناسب و خدمات پزشکی دارند، راه‌اندازی کرده‌اند.

مقامات بنگلادش اعلام کردند که آنها آمادگی شیوع بیماری‌هایی غیر از دیفتری را در این اردوگاه‌ها داشتند. براساس این گزارش، در حال حاضر دولت و سازمان ملل حدود 250 هزار کودک زیر 7 سال را در این اردوگاه‌ها واکسینه می‌کنند.

نماینده سازمان بهداشت جهانی در بنگلادش اظهار داشت: ما بسرعت در حال کنترل شیوع بیماری دیفتری هستیم.

دیفتری یک نوع بیماری تنفسی واگیر داراست که عدم درمان آن می‌تواند کشنده باشد. این بیماری به علت نرخ بالای واکسیناسیون به طور فزاینده‌ای کاهش پیدا کرده است.

از روز 25 آگوست پس از آن‌که موج جدید خشونت‌ها علیه مسلمانان روهینگیا آغاز شد، خانه‌هایشان به آتش کشیده شد و زنان و کودکانشان مورد تجاوز ارتش میانمار قرار گرفت که در نتیجه آن بیش از 646 هزار نفر از این افراد آواره شده و به بنگلادش گریخته‌اند.

مسلمانان میانماری ساکن ایالت راخین در غرب میانمار به نام مسلمانان روهینگیا شناخته می شوند. آنان دست‌کم از سال 2012 مورد حمله بوداییان هستند و آنچه بر شدت این وضعیت می‌افزاید سکوت مقامات دولتی است تا جایی که گاه نظامیان دولتی نیز در اقدامات خشونت‌بار سهیم می‌شوند. 

تاکنون قتل‌های فجیعی علیه مسلمانان این منطقه که شمارشان یک میلیون و صدهزار نفر برآورد شده بود، اتفاق افتاده و هزاران نفر (140 هزار حداقل) از محل زندگی خود آواره شده‌اند.

انتهای پیام/ص

عضویت در کانال تلگرامی بین‌الملل و سیاست خارجی فارس