به گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا از امارات، حمید شریفیان، افزود: مسابقات براساس آن چه که از قبل از سوی کنفدراسیون پاراآسیا اعلام شده بود، برگزار نشد و به دلیل ادغام کلاسبندیها و ردههای سنی نوجوانان و جوانان سبب شد تا مدالهای زیادی را از دست بدهیم. از سوی دیگر چون ورزشکاران باید براساس پوینت IPC مسابقه میدادند و ما از این موضوع بیاطلاع بودیم، سبب شد تا ورزشکاران کلاس بالاتر شانس بیشتری برای کسب مدال داشته باشند و این امر وضعیت دریافت مدالها را تحت تاثیر قرار داد.
او گفت: با برنامهریزی که برای این مسابقات داشتیم، کسب ۵ مدال طلا را در بخش معلولان و نابینایان و کم بینایان پیشبینی کرده بودیم اما متاسفانه با تغییر قوانین مسابقات تا این لحظه فقط یک مدال طلا و چند نقره و برنز دریافت کردیم.
شریفیان خاطرنشان کرد: اگر اطلاع داشتیم قوانین مسابقات تغییر کرده است تمهیدات دیگری میاندیشیدیم و با شرایط بهتری در مسابقات شرکت میکردیم، تیم شنا برای این بازیها زحمت زیادی کشیده بود، اما متاسفانه تغییر قوانین شرایط خوبی را برای تیم ما رقم نزد.
سرمربی تیم شنا اضافه کرد: با تمام مشکلاتی که داشتیم در بخش نابینایان و کم بینایان تا این لحظه ۷ رکورد ملی و در معلولان ۶ رکورد ملی جابهجا شده است و این نشان از رشد شنا در این دو بخش است.
او اظهار کرد: برگزار کننده مسابقات شنا را بسیار نامنظم و بههم ریخته برگزار کرد و حتی خطاهای زیادی در استارت لیست و هماهنگی برای حضور ورزشکاران در مسابقات داشتند و ما مجبور شدیم برای کسب مدالهای بهتر در این بازیها، بیشتر از شناگران جوان استفاده کنیم.
وی در پایان گفت: هدف ما بر این بود که هم در تیمی و هم در انفرادی شرکت کنیم اما در جریان مسابقات متوجه شدیم که رقابتها به صورت میکس برگزار میشود نه تیمی و این مساله سبب شد تا مدالهای تیمی خود را نیز به راحتی از دست بدهیم.
انتهای پیام