شناسهٔ خبر: 22977199 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

شیراز در تولید سرود در بزنگاه های تاریخی، یک سابقه قابل وصف دارد

خبرگزاری شبستان: دبیر اجرایی چهارمین جشنواره استانی «آواها و نواهای بسیج» گفت: شیراز در تولید سرود در بزنگاه های تاریخی، یک سابقه قابل وصف دارد و این شهر را جز حافظه تاریخی این مردم را قرار داده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، حمیدرضا لطف الهی، دبیر اجرایی چهارمین جشنواره استانی «آواها و نواهای بسیج» روز گذشته (21 آذر) در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه از اقداماتی که برای غنای سرود شکل می گیرد بسیار خوشحالم، گفت: سرود به معنای آگاهی بخشی، بشارت پیروزی دادن و دغدغه ها را مطرح کردن است.

 

وی با تاکید بر اینکه ساماندهی سرود هدفی بوده که بسیج هنرمندان در نظر گرفته است، اظهار داشت: سرود هم مثل همه بخش های موسیقی یک فرم است که می تواند جمعی یا یک نفره، به اجرا برسد.

 

لطف الهی اضافه کرد: شیراز در تولید سرود در بزنگاه های تاریخی، یک سابقه قابل وصف دارد و این شهر را جز حافظه تاریخی این مردم را قرار داده است.

 

وی افزود: سرود یک فرمی است که باید جدی گرفته شود که می تواند نوستالژی ایجاد کند و سرود از مقوله هایی است که باید جدی گرفته و ساماندهی شود و هنر دغدغه مند و ارتقای مضمون یافته را مد نظر قرار داده اند.

 

این مقام مسئول با اشاره به اینکه میدانی شدن سرود مهمترین راهی است که باید طی شود، گفت: بسیج در همه بخش ها منشا اثر بوده و باید در بخش فرهنگ و سرود هم همین گونه باشد.

 

وی با یادآوری این مطلب که فارس مهد فرهنگ و خرده فرهنگی محسوب می شود که خوشحالم که موسیقی نواحی هم مد نظر قرار گرفته است، افزود: جشنواره استانی سرود دفاع مقدس، یک اتفاق مبارک است که خاطرات هر نسلی را رقم می زند.