به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری فارس، حجت الاسلام و المسلمین سید محمود موسوی در آیین تجلیل از موکب داران اربعین حسینی در مرز شلمچه گفت: زمین مورد نیاز موکب داران باید در اختیار آنها قرار داده شود تا آنها نسبت به ساخت موکبها در مرز اقدام کنند.
وی گفت: برای 700 موکب استان شناسنامه تهیه شده و برخی از موکب داران نیز که به صورت خودجوش قصد خدمت زائران اربعین داشتند در 2 مرز شلمچه و چذابه ساماندهی شدند.
حجت الاسلام موسوی ادامه داد: امکانات دولتی به تنهایی نمیتواند خدمت رسانی به زائران اربعین را انجام دهد و طبق برآورد صورت گرفته 600 میلیارد ریال در اربعین حسینی امسال از سوی موکب داران در 2 مرز شلمچه و چذابه هزینه شد.
وی افزود: اربعین 96 بهتر از اربعین پارسال برگزار شد ولی برای سال آینده معایب موجود با همکاری دستگاه های تاثیرگذار برطرف می شود.
حجت الاسلام موسوی به استقرار برخی از موکبهای حسینی در ۴ نقطه ورودی به خوزستان تا نزدیکی پایانهها اشاره کرد و بیان داشت: 30 موکب خوزستانی نیز در عراق روزانه به 30 هزار زائر خدمات رسانی میکردند.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان گفت: سال آینده خدمت رسانی موکب به زائران تعریف و مشخص میشود و بیمه کردن تمام موکب داران و خدام در دستور قرار میگیرد.
وی به حضور موکب داران خوزستان پس از وقوع زلزله کرمانشاه اشاره کرد و افزود: 20 موکب مردمی پس از زلزله در مناطق زلزله زده کرمانشاه مستقر شدند.
مسئول کمیته اسکان، تغذیه و مشارکتهای مردمی ستاد اربعین خوزستان در مرز شلمچه نیز گفت: در ایام اربعین حسینی 420 موکب حسینی در مرز شلمچه مستقر بودند.
مکی یازع اظهار کرد: بیشترین تعداد موکبهای مستقر در مرز شلمچه متعلق به آبادان و خرمشهر به عنوان میزبانان اصلی است به طوری که از این تعداد 100 موکب مربوط به آبادان و 100 موکب نیز مربوط به خرمشهر بود.
در این آیین از موکبداران و خادمان موکبهای آبادانی مستقر در شلمچه تقدیر شد.
بیش از یک میلیون و 280 هزار نفر در آیین پیاده روی اربعین حسینی در ماه صفر از پایانه مرزی شلمچه تردد کردند که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۸ درصد افزایش نشان میدهد.
از این تعداد 198 هزار و 269 زائر اتباع خارجی از مرز شلمچه در ماه صفر از پایانه مرزی شلمچه تردد کردند.
انتهای پیام/
∎