شناسهٔ خبر: 22961674 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

باقری در گفت‌وگو با میزان:

اظهارنظر رضاخانی، ریختن نمک روی زخم بهداد بود/ سلیمی برای داوران و هیئت ژوری خط و نشان کشید/ ورزشکارسالاری که شاخ و دُم ندارد/ پارگی رباط زانوی کیانوش ثابت نشد

خبرگزاری میزان- نایب رئیس فداسیون وزنه‌برداری گفت: در حرکت دوم دوضرب، بهداد رو به داوران و هیئت ژوری خط و نشان کشید.

صاحب‌خبر -

داود باقری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری میزان، در خصوص حاشیه‌های رخ داده میان بهداد سلیمی و فدراسیون وزنه‌برداری اظهار داشت: رئیس کمیته داوران به عنوان کارشناس نظرش را گفته است. هر کسی می‌تواند نظرش را بگوید. البته بهداد ورزشکار بزرگی است و شاید صحبت‌هایش به خاطر اتفاقاتی بوده که در آمریکا رخ داده است.

وی در مورد این که گفته می‌شود صحبت‌های رئیس کمیته داوران علیه بهداد با نظر مرادی صورت گرفته گفت: دلیلی ندارد مرادی چنین کاری انجام دهد. اگر در ذهن بهداد این فرضیه شکل گرفته که چوب اختلاف مرادی و جلود را خورده باید آن را با منطق ثابت کند. در صورتی این فرضیه بهداد درست بود که آن ۲ حرکت را در مسابقات جهانی انجام نمی‌داد. در حرکت دوم دوضرب، بهداد رو به داوران و هیئت ژوری خط و نشان کشید. ورزشکار در جایگاهی نیست که برای داوران و هیئت ژوری خط و نشان بکشد.

نایب رئیس فدراسیون وزنه‌برداری ادامه داد: این خط و نشان بهداد با زبان بدن صورت گرفت. در حرکت سوم دوضرب هم حرکت دیگری نشان داد که می‌شد این طور برداشت کرد که اعتراض تمسخرآمیزی انجام می‌دهد. هر چند خودش عنوان کرد که قصد تمسخر نداشته است. من هم به عنوان بیننده این طور تصور کردم که حرکات بهداد روی تخته به نشانه اعتراض به داوران و هیئت ژوری بوده است.

باقری درباره این که چرا رئیس کمیته داوران به حاشیه‌هایی که در خصوص خطا بودن یا نبودن حرکت سوم بهداد ایجاد شده بود دامن زد، تصریح کرد: این مسئله می‌شد در یک فضای کارشناسی بررسی شود. البته بعضی‌ها هم نظرشان این بود که حرکت بهداد قابل اغماض بوده، البته بهداد خیلی زحمت کشیده و پس از المپیک تلاش کرده که حرکات خود را اصلاح کند. البته رئیس کمیته داوران نباید در رسانه‌ها اظهارنظر می‌کرد، چون اظهارنظر او ریختن نمک روی زخم بهداد بود.

وی افزود: سوال من از رضاخانی این است که چه ضرورتی داشته چنین حرفی را درباره بهداد بزند. ما باید الان خوشحال باشیم، چون قهرمان جهان شده‌ایم به نظر من چنین مصاحبه‌هایی بدسلیقگی است.

نایب رئیس فدراسیون وزنه‌برداری در مورد مصدومیت کیانوش رستمی گفت: کیانوش یک آسیب‌دیدگی قدیمی داشت و خودش نزد دکتر نوروزی می‌رفت و فیزیوتراپی می‌کرد. قبل از اعزام هم او مصدومیت جزیی داشت که با پیگیری که از سرمربی تیم ملی داشتم متوجه شدم آسیب‌دیدگی جدیدی در آمریکا اتفاق نیفتاده بود. الان هم فدراسیون پزشکی ورزشی مسؤل درمان مصدومیت کیانوش و هر ورزشکار دیگری است که همکاری خوبی هم با فدراسیون وزنه برداری دارد و از این بابت تشکر می‌کنم.

باقری در مورد این که کیانوش گفته بود رباط بالای زانویش پاره شد، اظهار داشت: چنین چیزی ثابت نشده. مگر می‌شود رباط بالای زانو پاره شود و او بتواند روی تخته برود. اگر رباط زانو پاره شود ثبات مفصل و زانو از بین می‌رود. در گزارش معاینه اقای دکتر کیهانی نیز پارگی تایید نشده بود ضمن اینکه سایر وزنه‌برداران مثل بهداد، علی‌حسینی و هاشمی آسیب دیده بودند که آسیب‌دیدگی آنها پیگیری و توانبخشی صورت گرفت.

وی ادامه داد: هر چیزی باید قانومند رخ دهد. با توجه به شرایطی که داریم نمی‌توانیم فقط به یک وزنه‌بردار توجه کنیم. البته باید به رشته پرمدالی مثل وزنه‌برداری توجه بیشتری شود. ما هم به دنبال فراهم کردن شرایط ایده‌آل هستیم. ضمن این که امکانات ما نسبت به قبل خیلی بهتر شده و در حوزه پزشکی هم فعالیت زیادی کردیم. الان که شرایط بهتر شده انتظار وزنه‌برداران هم بیشتر شده است.

نایب رئیس فدراسیون وزنه‌برداری در پاسخ به این سوال که آیا فعالیت کیانوش رستمی به صورت مجزا را قبول دارد یا خیر، تصریح کرد: کیانوش وزنه‌بردار خوب و نابغه‌ای است. من انتظار داشتم او نبوغ خود را در موارد دیگر هم نشان دهد. تناسب کمی بین رفتار و استعداد او وجود دارد. همه کارشناسان می‌گویند در مسابقات جهانی اگر وزنه پایین‌تری انتخاب می‌کرد روی سکو می‌رفت. کیانوش هم وزنه‌ها را خودش انتخاب کرد. الان مقصر چه کسی است؟

باقری در مورد این که کیانوش رستمی مصداق ورزشکارسالاری است یا خیر، گفت: من اعتقادی به ورزشکارسالاری ندارم. درباره کیانوش رستمی هم تنها چیزی که می‌توانم بگویم این است که ورزشکارسالاری که شاخ و دم ندارد. هر چیزی با نظم و قانون و کار گروهی صورت می‌گیرد.
 
انتهای پیام/