به گزارش ایسنا، رضا اسماعیلی، امروز 21 آذرماه در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: براساس سرشماری سال 95 جمعیت استان کرمان بیش از 3 میلیون و 100 هزار نفر اعلام شد که حدود 2 ملییون و 100 هزار نفر آنها در سن کار هستند.
وی از اقدامات صورت گرفته در جهت کاهش بیکاری در استان کرمان سخن به میان آورد و تصریح کرد: براساس سرشماری سال 95 تعداد بیکاران استان کرمان 115 هزار نفر اعلام شده است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان، تدوین برنامه دو سالانه اشتغال استان را یکی از اقدامات صورت گرفته در استان دانست و عنوان کرد: برنامه دوسالانه اشتغال براساس عرضه و تقاضای کار تدوین شده است.
وی ادامه داد: سالانه حدود 36 هزار نفر وارد بازار کار استان میشوند که باید برای آنها اشتغال ایجاد کنیم، قابل توجه است که براساس برنامه چشم انداز توسعه باید سالانه یک درصد از نرخ بیکار استان را کاهش دهیم و در کنار آن نرخ مشارکت استان را افزایش دهیم.
اسماعیلی، نرخ بیکاری و نرخ مشارکت را با یکدیگر مرتبط دانست و عنوان کرد: 38 دستگاه استان کرمان اعلام آمادگی برای ایجاد شغل کردهاند، ضمن آنکه 35 هزار شغل تا پایان سال ایجاد خواهیم کرد که تاکنون 50 درصد آن تحقق یافته است.
وی مطرح کرد: پروژههای اشتغال براساس برنامههای اقتصادمقاومتی تدوین شدهاند، همچنین این برنامه ها براساس برنامههای طرح آمایش سرزمین تهیه شدهاند.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان از اختصاص 1300 میلیارد تومان اعتبار برای ایجاد اشتغال به استان کرمان خبر داد و بیان کرد: 300 میلیارد تومان این اعتبار مربوط به مشاغل خانگی است و از این محل می توان 6000 شغل ایجاد کرد، 600 میلیارد تومان از این اعتبار مختص بنگاههای خرد و کوچک است، همچنین 400 میلیارد تومان آن برای اشتغال روستاها اختصاص یافته است.
وی اعلام کرد: در سال گذشته در استان کرمان 20 هزار کارت برای اتباع بیگانه صادر شده است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان کرمان نیز با بیان این مطلب که در سامانه رصد در سال جاری با اعتباری حدود 200 میلیارد ریال توانستهایم 1432 شغل پایدار در استان کرمان ایجاد کنیم، ادامه داد: حضور بیش از 20 بنگاه بزرگ در استان کرمان یکی از ظرفیتهای بسیار خوب استان کرمان است.
به گزارش ایسنا، فرشاد حکیمنیا در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: کسب و کارهای خرد و کوچک یک مدل موفق است و موتور محرکه اقتصاد کشور میباشند و کلید اشتغال هستند، ضمن آنکه مشارکت آحاد مردم را در پی دارد.
وی نگاه صندوق کارآفرینی امید به کسب و کارهای خرد و کوچک را یک نگاه برنامهریزی دانست و عنوان کرد: توجه به مزیتهای منطقهای از مهمترین رویکردها در ایجاد اشتغالهای خرد و کوچک باید باشد که خوشبختانه استان کرمان مزیتهای فراوانی دارد.
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان کرمان با اشاره به اقامتگاههای بومگردی بیان کرد: راهاندازی فرودگاه شهداد باعث رونق گردشگری در این منطقه شده است، ضمن آنکه 20 اقامتگاه بومگردی در شهداد از حمایتهای صندوق کارآفرینی امید استفاده کردهاند.
وی با تاکید بر لزوم بازاریابی و ایجاد بازارهای دایمی بر فروش محصولات بنگاهها خرد و کوچک، افزود: اقامتگاههای بومگردی به عنوان یک فروشگاه به آنها نگاه میکنیم، زیرا در این اقامتگاهها میتوان صنایع دستی آن منطقه را عرضه کرد.
حکیمنیا با بیان این مطلب که در سامانه رصد در سال جاری با اعتباری حدود 200 میلیارد ریال توانستهایم 1432 شغل پایدار در استان کرمان ایجاد کنیم، ادامه داد: حضور بیش از 20 بنگاه بزرگ در استان کرمان یکی از ظرفیتهای بسیار خوب استان کرمان است.
مدیر روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان بیان کرد: چنانچه اتباع بیگانه بدون کارت کار در جایی کار کنند حقوقی که در قبال صدور این کارت به آنها تعلق میگیرد از آن محروم میشوند که یکی از آنها بیمه است.
به گزارش ایسنا، هادی آرمین امروز 21 آذرماه در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: در گذشته برخی از اتباع بیگانه به صورت آواره وارد ایران شدهاند، لذا این اتباع ساماندهی لازم نشدهاند که تبعات منفی در برداشت.
وی از آغاز ساماندهی اتباع بیگانه از سال 91 خبر داد و عنوان کرد: پروانه کار اتباع بیگانه از طریق وزارت کار و رفاه اجتماعی صادر میشود.
مدیر روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان با تاکید برآنکه در سال جاری صدور کارت کار از طریق اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی انجام میشود، ادامه داد: اتباع بیگانه برای دریافت کارت کار باید از طریق دفاتر کفالت مجوز گرفته باشند تا بتوانند پروانه کار و کارت کار از اداره کار دریافت کنند، ضمن آنکه دارندگان کارت آمایش در اولویت قرار دارند.
وی بیان کرد: اتباع بیگانه میتوانند در 7 شهرستان استان کرمان کار کنند که این شهرستانها شامل رفسنجان، سیرجان، بردسیر، زرند، کوهبنان، راور و کرمان هستند.
انتهای پیام