شناسهٔ خبر: 22958594 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

با حضور شعبه یزد بانک توسعه صادرات صورت گرفت

برگزاری مراسم تجلیل از ۲۱ صادرکننده نمونه یزد

آیین تجلیل از ۲۱ صادرکننده نمونه استان یزد در سال جاری با حضور استاندار یزد، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی، رییس سازمان صمت یزد، رییس و جمعی از کارکنان شعبه یزد بانک توسعه صادرات برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش سرویس بازار ایسنا، بنابر اعلام بانک توسعه صادرات، از ۲۱ صادر کننده نمونه این استان، ۱۶ صادر کننده مشتری شعبه این بانک در یزد هستند.

شرکت‌­های صنایع لاستیک یزد، فرش خاطره کویر یزد، ایفا سرام، کاشی و سنگ پرسپولیس، شیشه شناور اردکان، یزد پلیمر، سیم و کابل ستاره یزد، موکت فیروزه یزد، پارس مولیبدن، نرگس پلیمر یزد، چینی بهداشتی مروارید، پرشین پوشش پلیمر یزد، کاشی مسعود ایران، کاشی احسان میبد، آریا مولیبدن کسری و کاشی گلچین میبد از جمله صادرکنندگان نمونه استان در سال ۱۳۹۶ مشتری شعبه بانک توسعه صادرات در یزد هستند.

شرکت‌­های صنایع لاستیک یزد، سیم و کابل ستاره یزد و شیشه شناور اردکان در فهرست صادرکنندگان نمونه ملی قرار دارند.

در حاشیه این مراسم، خدمات بانکی و بسته حمایت از صادرات بانک توسعه صادرات برای فعالان اقتصادی و صادرکنندگان یزد توسط رییس شعبه و کارشنان اعتباری این بانک تشریح شد.

محسن صالحی‌نیا، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در آیین تجلیل از صادرکنندگان نمونه گفت: یزد از استان­‌های شاخص کشور در بخش‌­های مختلف تولیدات صنعتی است وهمواره نقش ارزنده‌­ای در حوزه صادرات غیرنفتی ایفا می­‌کند.

زمان قمی، استاندار یزد هم در بخشی دیگر از مراسم تاکید کرد: یزد مهد صنعت است و هیچ سرمایه­‌گذاری نباید پشت درها معطل بماند.

وی روان­سازی برای شکوفایی بهتر صنعت یزد را از اولویت­‌های اساسی و درجه اول برشمرد.

علمدار، رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت یزد از دیگر سخنران این مراسم بود که با اشاره به مشکلات واحدهای تولیدی و صادراتی یادآور شد: دولت تدبیر و امید مشکلات را  در همه ابعاد مد نظر قرارداده است. بنگاه­‌های خرد و کوچک و متوسط با سهم ۹۰درصد اشتغال، عمده اشتغال بخش صنعت یزد را شامل می­‌شوند که نشان از ضرورت ارتقای بهره­‌وری در بنگاه‌­های کوچک و متوسط را دارد.

محمدرضا قمی، رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان یزد با اشاره به نقش مزایایی از جمله جوایز صادراتی، تسهیلات کم­‌بهره و توسعه روابط بین­‌الملل در برنامه سوم توسعه گفت: با وجود رشد ۴۵ میلیاردی صادرات، این مزایا به تدریج فراموش شدند.

وی عنوان کرد: طبق مصوبات انجام شده قرار بود هشت درصد منابع و اعتبارات سیستم بانکی در اختیار صنایع قرار گیرد در حالی­‌که هم‌اکنون این رقم در حد دو درصد است.

انتهای پیام