شناسهٔ خبر: 22957751 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مقام قطری: نشست سازمان همکاری اسلامی در استانبول تاکیدی بر مخالفت با تصمیم ترامپ است

تهران- ایرنا- احمد بن سعید الرمیحی مدیر دفتر اطلاع رسانی وزارت خارجه قطر گفت: نشست فوق العاده سازمان همکاری اسلامی درباره قدس که قرار است فردا (چهارشنبه) در استانبول برگزار شود، به منظور تاکید بر مخالفت قاطعانه کشورهای اسلامی با تصمیم واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن قدس به پایتختی اسرائیل (رژیم صهیوینستی) است.

صاحب‌خبر -

به گزارش امروز (سه شنبه) خبرگزاری آناتولی عربی، احمد بن سعید الرمیحی مدیر دفتر اطلاع رسانی وزارت خارجه قطر شب گذشته در گفت وگو با خبرگزاری آناتولی عربی افزود: جهان اسلام نیازمند همبستگی بیش از پیش کشورهای اسلامی در دفاع از مساله اصلی (فلسطین) و مقابله با تصمیم دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در به رسمیت شناختن قدس به پایتختی اسراییل (رژیم صهیونیستی) است، اقدامی که با قوانین بین المللی مغایرت دارد.
الرمیحی اظهار امیدواری کرد که نشست استانبول به نتایج عملی واضحی که دولت آمریکا را متقاعد به عقب نشینی از تصمیم ترامپ و پایبندی به قوانین بین المللی که قدس شرقی را بخش لاینفک از سرزمین های فلسطینی سال 1967 می داند، دست یابد.
وی افزود: مواضع رسمی علام شده از سوی کشورها در کنار خشم و تظاهرات مردم کشورهای عربی - اسلامی و دیگر کشورهای جهان نسبت به تصمیم ترامپ، بیانگر میزان مخالفت جهانی با این تصمیم جانبدارانه است.
الرمیحی تصریح کرد: دولت آمریکا عواقب خطرناک تصمیم ترامپ در تاثیرگذاری ثبات منطقه، امنیت و صلح بین المللی و آثار منفی آن بر تلاش های صلح میان فلسطین و رژیم صهیونیستی را درک نمی کند.
وی افزود: رژیم صهیونیستی وقتی با عکس العمل شدید و تظاهرات گسترده مردم فلسطین در مخالفت با تصمیم ترامپ مواجه شد، از زور و خشونت بیشتر علیه فلسطینیان استفاده کرد و این در حالی است که رژیم صهیونیستی هرگز در ساکت کردن صدای حق ناشی از ارتکاب جنایات پی درپی و تحقیر قوانین بین المللی موفق نخواهد شد.
این مقام قطری از جامعه بین المللی خواست تا به مسئولیت خود در حفظ اوضاع حقوقی و سیاسی قدس و حمایت از مردم فلسطین در برابر جنایات رژیم اشغالگر صهیونیست عمل کند.
به گزارش خبرگزاری قطر (قنا) تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر ریاست هیات قطری شرکت کننده در نشست استانبول را که فردا چهارشنبه برگزار می شود به عهده دارد.
اردوغان رئیس جمهوری ترکیه در تماس تلفنی با روسای کشورهای عربی و اسلامی آنها را برای شرکت در نشست فوق العاده سازمان همکاری های اسلامی در محکومیت تصمیم آمریکا درباره قدس که در استانبول تشکیل می شود، دعوت کرد.
خاورم** 1453*1275
مترجم: آمنه دهقان* انتشار دهنده: مجید جعفری

انتهای پیام /*